ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game of Thrones: «Έφτασε η ώρα να τελειώσει»

Game of Thrones: «Έφτασε η ώρα να τελειώσει»

Ένας από τους πλέον δημοφιλείς χαρακτήρες του Game of Thrones ανυπομονεί να πέσει το τέλος στην τηλεοπτική σειρά των ρεκόρ. "Είναι ώρα" λέει ο Πίτερ Ντίνκλατζ για την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής σειράς όπου υποδύεται τον Τίριον Λάνιστερ.

"Είναι η κατάλληλη στιγμή να το τελειώσεις. Καμιά φορά, τα show κρατάνε λίγο περισσότερο (απ' ό,τι πρέπει)" είπε από το κινηματογραφικό φεστιβάλ Sundance στο Variety.

"Είναι γλυκόπικρο όταν έρχεται η στιγμή να πας παρακάτω. Είναι πάντα, το θλιβερό κομμάτι της δουλειάς μας, γιατί γεμίζεις με σπουδαίους ανθρώπους για σύντομα χρονικά διαστήματα και, μετά, πρέπει να πας παρακάτω και σου κάνει την καρδιά κομμάτια. Ειδικά όταν έχεις περάσει πάνω από δυο μήνες με κάποιους ανθρώπους" είπε για το αντίο στον χαρακτήρα που τον ανέδειξε.

Ο χαρακτήρας του, δημοφιλής και πρωταγωνιστικός στην εξέλιξη της σειράς παραμένει πιστός στις αξίες του.

Ο Πίτερ "Tίριον" Ντίνκλατζ έχει κατακτήσει το κοινό καθώς από ένα απλό μέλος της βασιλικής οικογένειας των Λάνιστερ έγινε Χέρι του Βασιλιά του απεχθούς Τζέφρεϊ Μπαράθιον, στη συνέχεια έγινε ένας πατροκτόνος και φυγάς και, τώρα, είναι το Χέρι της Βασίλισσας Ντενέρις Ταργκάριεν.

"Ο Λάνιστερ" διευκρίνισε ότι βρίσκονται περίπου στα μισά των γυρισμάτων για τον τελευταίο κύκλο. "Είναι ο τελευταίος κύκλος, και είναι μεγάλος σε διάρκεια, κατά συνέπεια προχωράμε με την άνεσή μας" είπε ο Ντίνκλατζ για την εξέλιξη της σειράς που όπως ανακοίνωσε το HBO θα προβληθεί το 2019.

Ο Πίτερ-Τάιριον βρίσκεται στο Sundance για την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας "I Think We're Alone Now" της Ριντ Μοράνο. Πρωταγωνιστεί δίπλα στην Ελ Φάνινγκ, ενώ στην ταινία παίζει και η Σαρλότ Γκενσμπούργκ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ