ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Tζέιμς Μποντ: μετά τον Ντάνιελ Κρεγκ ο Χάρι Στάιλς με το δάχτυλο στη σκανδάλη;

Tζέιμς Μποντ: μετά τον Ντάνιελ Κρεγκ ο Χάρι Στάιλς με το δάχτυλο στη σκανδάλη;

Και μετά τον Ντάνιελ Κρεγκ ποιος; Το παιχνίδι του θρόνου στο βασίλειο του 007 εξακολουθεί να απασχολεί τα media και πλέον ένας νέος ιδανικός για κάποιους διάδοχος ανατέλλει. "Ο Χάρι μπορεί να το κάνει. Αν θελήσουν έναν πιο νέο Τζέιμς Μποντ, γιατί όχι; Το 'χει" είπε ο Λι Σμιθ στη The Daily Star φέρνοντας τον Χάρι Στάιλς, έναν από τους One Direction που έγραψαν ιστορία ως boy band στα charts, στην ΜΙ6.

Ο Χάρι Στάιλς, που επαινέθηκε για την εμφάνισή του στη Δουνκέρκη του Κρίστοφερ Νόλαν είναι μια ιδανική επιλογή για τον Σμιθ, που έκανε το μοντάζ στο Spectre, το 24ο φιλμ του Μποντ.

Ο 49χρονος Ντάνιελ Κρεγκ έχει ήδη υπογράψει για την επόμενη ταινία Τζέιμς Μποντ, ο αντικαταστάτης του δεν πρόκειται να ντεμπουτάρει πριν το 2022.

Αυτό σημαίνει ότι ο Χάρι Στάιλς θα είναι τότε 28 χρονών. Αλλά ο Λι - που είναι φίλος του Χάρι - είναι σίγουρος ότι ο "ταλαντούχος" και "χαρισματικός" Στάιλς μπορεί να τα βγάλει πέρα.

"Ο Χάρι είναι πραγματικά καλός και μπορεί να τα βγάλει πέρα. Είναι εξαιρετικό ταλέντο και είναι απόλυτα φυσικός μπροστά στον κινηματογραφικό φακό" είπε ο Λι.

"Νομίζεις ότι έχεις να κάνεις με κάποιον που έχει χρόνια εμπειρίας. Δεν σου δημιουργείται η εντύπωση ότι ήταν η πρώτη του ταινία. Δεν ήξερα ποιος ήταν ο Χάρι. Ήταν πραγματικά καλός και αυθεντικά χαρισματικός. Αν θελήσει να παίξει, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι δεν θα έχει ένα λαμπρό μέλλον".

Ωστόσο ο Στάιλς ίσως δεν έχει προτεραιότητα στην καριέρα του τον κινηματογράφο.

"Αισθάνομαι τυχερός που συμμετείχα στη Δουνκέρκη. Μπορεί να το έκανα ξανά, αλλά μπορεί να είναι μια φορά και να τέλειωσε. Θα το έκανα ξανά. Το ευχαριστήθηκα, αλήθεια. Έπιασα κορυφή πολύ νωρίς. Δεν έχει πού αλλού να πάω" είπε πρόσφατα. Μήπως κιόλας υπαινίχθηκε ότι αυτή η ταινία ήταν τόσο η πρώτη όσο και τελευταία ταινία του;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ