ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Tζέιμς Κόρντεν: τραβάει φρένο στο Carpool Karaoke γιατί νοσταλγεί τη Βρετανία

Tζέιμς Κόρντεν: τραβάει φρένο στο Carpool Karaoke γιατί νοσταλγεί τη Βρετανία

O Bρετανός Τζέιμς Κόρντεν που έχει καθιερωθεί στις ΗΠΑ μέσα από τον τηλεοπτικό δέκτη και έχει γίνει ο σοφέρ των star της πολιτικής και του θεάματος που υποκλίνονται στο χιούμορ και το ταλέντο του πίσω από το τιμόνι στα περιώνυμα Carpool Karaoke του είναι έτοιμος να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο Κόρντεν δήλωσε ότι είναι έτοιμος να εγκαταλείψει τις ΗΠΑ και να επιστρέψει στη Μεγάλη Βρετανία. Ο 39χρονος παρουσιαστής θεωρεί ότι ζει πολύ μακριά από τους γονείς του με αποτέλεσμα αυτοί να μην έχουν τη δυνατότητα να δουν τα τρία του εγγόνια τους.

Ο Κόρντεν αν και σημειώνει τεράστια επιτυχία στις ΗΠΑ με το The Late Late Show και η σύμβασή του δεν τελειώνει πριν το 2020 δηλώνει ότι "είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν θα ζήσω εδώ για πάντα. Είναι η πρώτη φορά από τότε που μετακομίσαμε εδώ που νιώθω νοσταλγία. Είναι υπέροχο για ένα χρονικό διάστημα. Για κάποιο καιρό είναι υπέροχο. Θεωρώ ότι όσο είναι μικρά τα παιδιά είναι ένα πολύ ωραίο μέρος για να ζεις. Αλλά στη συνέχεια; Δεν ξέρω".

Ο Κόρντεν και η σύζυγός του Τζούλια ζουν στην Καλιφόρνια από το 2014 και τον περασμένο Δεκέμβριο απέκτησαν το τρίτο τους παιδί την Σάρλοτ, καθώς έχουν ήδη τον εξάχρονο Μαξ και την τρίχρονη Κάρεϊ.

Αποχαιρετώντας τον Κόρντεν θυμόμαστε δέκα απίθανα αστεία Carpool Karaoke που έκαναν την τηλεθέαση να κοκκινίσει.

Με τον Στίβι Γουόντερ

Με την Adele

Με τη Μισέλ Ομπάμα

Με την Τζένιφερ Λόπεζ

Με τη Sia

Με την Lady Gaga

Mε τη Μαράϊα Κάρεϊ

Με τη Σελένα Γκόμεζ

Με τους Red Hot Chili Peppers

Mε τον Έλτον Τζον

Μιλώντας στο περιοδικό Event ο Κόρντεν δήλωσε "γνωρίζω ότι όλα αυτά που ζω είναι σπουδαία, εκπληκτικά, αλλά κάποιες στιγμές, το τηλέφωνο χτυπάει και νιώθω την απόσταση από τους ανθρώπους που μπορεί να με χρειάζονται. Αυτό το ζυγίζω στο μυαλό μου. Τα χρήματα είναι υπέροχα, αλλά ο χρόνος με τους ανθρώπους, αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία".

Ο Κόρντεν θέλει επίσης να επιστρέψει στο θέατρο, καθώς η αρχική του καριέρα ήταν ως ηθοποιός και δηλώνει ότι "θα νιώσω απογοήτευση αν δεν παίξω σε κάποιο άλλο έργο κάποια στιγμή".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ