ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κάιλι Τζένερ: η κόρη της Stormi έκανε ήδη ντεμπούτο στο Instagram

Κάιλι Τζένερ: η κόρη της Stormi έκανε ήδη ντεμπούτο στο Instagram

Η μικρότερη των Καρντάσιαν Κάιλι Τζένερ γέννησε το πρώτο της παιδί. Η 20χρονη Τζένερ που έχει μεγαλώσει στο φακό και είναι αυθεντία στα social media για να καθιερώσει το brand της δεν άργησε να αποκαλύψει το όνομα της κόρης της αλλά και να αναρτήσει στο Instagram το πρώτο πορτρέτο της Στόρμι (Stormi).

Η 20χρονη Τζένερ ανάρτησε μια κοντινή φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram που δείχνει ένα μωρό ντυμένο στα ροζ που σφίγγει τον αντίχειρά της μαμάς του. Η ανάρτηση συνοδεύεται με μια λέξη. "Stormi".

Η Στόρμι είναι το δεύτερο από τα τρία νέα μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν που γεννήθηκαν φέτος. Η ετεροθαλής αδελφή της, η Κιμ Καρντάσιαν, και ο σύζυγός της ράπερ Κάνιε Γουέστ ανακοίνωσαν τον Ιανουάριο τη γέννηση του τρίτου παιδιού τους από παρένθετη μητέρα, ένα κοριτσάκι που ονόμασαν Σικάγο.

Η άλλη ετεροθαλής αδελφή της, η Κλόε Καρντάσιαν, είναι επτά μηνών έγκυος από τον καλαθοσφαιριστή φίλο της Τρίσταν Τόμσον.

Η Στόρμι συγκαταλέγεται στα ξαδέλφια των Καρντάσιαν, μαζί με τους Νορθ, Σεντ, Ρέιν, Ντριμ, Μέισον και Πενέλοπε.

https://www.instagram.com/p/Be3rTNplCHf

Το όνομα έχει φέρει φρενίτιδα στο Twitter που προσπαθεί να καταλάβει γιατί η Τζένερ ονόμασε το μωρό της Στόρμι. Κάποιοι θεωρούν ότι η δυναστεία προσπαθεί να κάνει το δικό της δελτίο καιρού (Stormi θυμίζει αρκετά τη λέξη Storm που μεταφράζεται ως καταιγίδα) ενώ άλλοι υποπτεύονται ότι Τζένερ και Σκοτ αποφάσισαν να αποκαλέσουν τη μικρή Στόρμι επειδή η σύλληψη της έγινε κατά τη διάρκεια κάποια καταιγίδας.

Ζήτησε συγγνώμη

Η Τζένερ ανακοίνωσε μόλις την Κυριακή ότι το παιδί της με τον ράπερ Τράβις Σκοτ γεννήθηκε την 1η Φεβρουαρίου και ζήτησε συγνώμη από τους θαυμαστές της και τα 101 εκατομμύρια ακόλουθούς της στο Instagram που κράτησε την εγκυμοσύνη της μυστική.

Η Τζένερ έχει χρησιμοποιήσει με μεγάλη επιτυχία το τηλεριάλιτι της οικογένειάς της "Keeping up with the Kardashians" για να διαφημίζει τη σειρά καλλυντικών της, μια δραστηριότητά που της αποφέρει μεγάλα κέρδη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ