ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζούλια Ντρέιφους: απαντάει στον καρκίνο με selfie νίκης μετά την μαστεκτομή

Τζούλια Ντρέιφους: απαντάει στον καρκίνο με selfie νίκης μετά την μαστεκτομή
REUTERS/Mike Blake

Η βραβευμένη με Emmy, κωμική ηθοποιός, Τζούλια Λούις Ντρέιφους συνεχίζει να δείχνει τη δύναμη της απέναντι στον καρκίνο του μαστού και με ακόμη ένα selfie ανακοινώνει ότι είναι έτοιμη για όλα. 

Η πολυβραβευμένη πρωταγωνίστρια της πολιτικής τηλεοπτικής σάτιρας Veep ανάρτησε στα social media ένα selfie και διασκεδάζει τον καρκίνο. Γράφει η κωμικός:

“Απίθανοι γιατροί, απίθανα αποτελέσματα, νιώθω ευτυχισμένη και είμαι έτοιμη για όλα μετά την επέμβαση. Ει καρκίνε άντε και #α^%σου! Ιδού η πρώτη φωτογραφία μου μετά το χειρουργείο".

Η Ντρέισους αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο του μαστού στις 28 Σεπτεμβρίου. Έκτοτε απαθανατίζει την περιπέτεια της με αναρτήσεις στο Instagram και το Twitter.

https://www.instagram.com/p/BfMAAFsHCUA

Η 56χρονη ηθοποιός, διάσημη για τον ρόλο της Σελίνα Μάγιερ, πρόεδρου των ΗΠΑ, στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά "Veep", ανακοίνωσε στο Twitter ότι "1 στις 8 γυναίκες διαγιγνώσκονται με καρκίνο του μαστού. Σήμερα, είμαι εγώ".

Σχεδόν ένα μήνα μετά η πολυβραβευμένη ηθοποιός της κωμωδίας "Veep" του HBO δημοσίευσε το πρώτο πορτρέτο της μετά τις χημειοθεραπείες.

"Χημειοθεραπεία #2: φινίτο. Δεν κοροϊδευόμαστε εδώ πέρα" έγραψε έχοντας ένα ψεύτικο μουστάκι πάνω χείλος της ως άλλος gangsta κατά του κακού.

https://www.instagram.com/p/p

Η Ντρέιφους βρυχάται

2017 09 28T174321Z 711289347 RC1D07A8A6A0 RTRMADP 3 PEOPLE JULIALOUISDREYFUS

REUTERS/Lucy Nicholson

"Τα καλά νέα είναι ότι έχω την λαμπρότερη ομάδα συμπαράστασης στο πλευρό μου και οικογένεια και φίλους που με φροντίζουν αλλά και φανταστική ασφαλιστική κάλυψη μέσω του συνδικάτου μου. Τα άσχημα νέα είναι ότι δεν έχουν όλες οι γυναίκες αυτήν την τύχη. Επομένως ας πολεμήσουμε όλους τους καρκίνους και να καταστήσουμε την παροχή ιατροφαρμακευτικής κάλυψης παγκοσμίως μια πραγματικότητα» έγραψε η Ντρέιφους.

Φέτος η Τζούλια Λούις Ντρέιφους βραβεύτηκε με το έκτο κατά σειρά Emmy για την ερμηνεία της ως επικεφαλής του αμερικανικού κράτους, μια επίδοση ρεκόρ.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ