ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κάιλι Μινόγκ: ο νευρικός κλονισμός, ο χωρισμός και η θλίψη που δεν θα γίνει ποτέ μητέρα

Κάιλι Μινόγκ: ο νευρικός κλονισμός, ο χωρισμός και η θλίψη που δεν θα γίνει ποτέ μητέρα

Η διαχρονική πριγκίπισσα της pop Κάιλι Μινόγκ επιστρέφει. Η star από την Αυστραλία έβγαλε νέο single, το Dancing και ετοιμάζεται να διεκδικήσει ξανά τα charts με το album Golden που κυκλοφορεί στις 6 Απριλίου. Όμως αυτή η επιστροφή της βρίσκει μια Μινόγκ πληγωμένη αν και πάντα έτοιμη να γεννηθεί ως άλλος Φοίνικας από τις στάχτες της.

Μιλώντας στους The Times η Μινόγκ μίλησε για τον πόνο από τον βίαιο χωρισμό της με τον Τζόσουα Σας. "Έπαθα νευρικό κλονισμό μετά τη διάλυση του αρραβώνα. Ήθελα απλώς να σταματήσω τα πάντα" λέει η Μινόγκ που αναζήτησε τη γαλήνη στην Ταϊλάνδη, εκεί όπου ταξίδεψε μετά τον χωρισμό για να θεραπεύσει τον εαυτό της.

Στη συνέχεια η 49χρονη Μινόγκ παραδέχτηκε πως έχει χάσει το πλοίο της μητρότητας κι αυτό της προκαλεί θλίψη.

"Φυσικά αναρωτιέμαι το πώς είναι να είσαι μητέρα και να κοιτάζεις τα μάτια του παιδιού σου... αλλά το πεπρωμένο σου είναι το πεπρωμένο σου" είπε."Θα ήταν ψέμα εάν έλεγα ότι αυτό δεν με θλίβει, αλλά δεν εγκλωβίζομαι σ’ αυτό. Δεν μπορώ. Εννοώ, τι μπορώ να κάνω γι αυτό;".

Κοιτάζοντας μέσα της κατά πόσο θα μπορούσε να ισορροπήσει τις απαιτήσεις που έχει ένα παιδί παράλληλα με την καριέρα της, η Μινόγκ λέει: "Αν με κάποιο θαύμα έμενα έγκυος αυτή τη στιγμή της ζωής μου, θα μπορούσα άραγε να το διαχειριστώ; Βρέθηκα σε αυτόν τον δρόμο πολλές φορές".

"Μεγάλη η θλίψη"

Η Κάιλι, που τον Μάιο γίνεται 50, έχει αναλύσει πολλές φορές την επιθυμία της να αποκτήσει παιδιά και μάλιστα έχει γράψει το τραγούδι Flower για το ανεκπλήρωτο μητρικό της ένστικτο.

Κάτι που έγινε ακόμα πιο έντονο όταν η αδελφή της Ντάνι γέννησε το 2010 τον γιο της. Μάλιστα η Ντάνι, που είναι επίσης τραγουδίστρια και ηθοποιός, σε παλιότερη συνέντευξή της είπε ότι είναι "μεγάλη η θλίψη" για την μεγαλύτερη αδελφή της η έλλειψη ενός παιδιού.

"Είναι μεγάλη η θλίψη γι αυτήν και για μένα και με έκανε να καταλάβω πόσο ευλογημένη είμαι που έγινα μητέρα" δήλωσε στο περιοδικό Sunday Telegraph.

kylie1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ