ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Έλτον Τζον κατέβηκε από τη σκηνή λόγω αγενούς θαυμαστή

Ο Έλτον Τζον κατέβηκε από τη σκηνή λόγω αγενούς θαυμαστή
EPA/ANGEL MEDINA

Ο Έλτον Τζον αναγκάστηκε να αφήσει τη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Λας Βέγκας, λόγω μιας αγενούς συμπεριφοράς από έναν θαυμαστή, ο οποίος ουσιαστικά διέκοψε την παράσταση.

«Ένας θαυμαστής ανέβηκε στη σκηνή και έβαλε τα χέρια του στα πλήκτρα του πιάνου ενώ ήμουν έτοιμος να παίξω και μάλιστα συνέχισε αν και του είπα να σταματήσει», δήλωσε ο Βρετανός σουπερστάρ, σε δελτίο Τύπου. «Αυτός ο άνθρωπος ήταν αγενής, ενοχλητικός και δεν είχε κανέναν σεβασμό για την παράσταση, επομένως του είπα αυτό που αισθανόμουν πριν φύγω από τη σκηνή και πριν τον κυνηγήσουν.

Στη συνέχεια ο Έλτον Τζον ξανανέβηκε στη σκηνή αλλά αυτή τη φορά χωρίς θαυμαστές. Το περιστατικό συνέβη καθώς ερμήνευε το τραγούδι «Saturday Night's Alright», που συνήθως ο καλλιτέχνης καλεί τους θεατές να ανέβουν μαζί στη σκηνή για αυτό το τραγούδι.

Ο 70χρονος Έλτον Τζον που έχει πουλήσει πάνω από 250 εκατομμύρια δίσκους στην καριέρα του ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί μετά από μία περιοδεία που θα κρατήσει 3 χρόνια και θα αποτελείται από 300 περίπου συναυλίες αρχής γενομένης από τις 8 Σεπτεμβρίου.

Εδώ η στιγμή του περιστατικού:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ