ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: καλεί σε πόλεμο κάτα της εγκληματικότητας μετά τις μαχαιριές στον ανιψιό της

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: καλεί σε πόλεμο κάτα της εγκληματικότητας μετά τις μαχαιριές στον ανιψιό της

"Πρέπει να κάνουμε τους δρόμους μας ασφαλέστερους και θέλω να είμαι μέρος του κινήματος για να το επιτύχω αυτό. Ελπίζω ότι θα είστε μαζί μου σε αυτή την προσπάθεια" έγραψε ανάμεσα σε άλλα η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ στην ανάρτηση της στο Instagram μετά την επίθεση με μαχαίρι σε συγγενή της.

Η βρετανίδα ηθοποιός και μοντέλο Χάρλεϊ θέλει να ξεκινήσει μία εκστρατεία ώστε να καταστούν οι δρόμοι του Ηνωμένου Βασιλείου ασφαλέστεροι καθώς ο ανιψιός της έπεσε θύμα βάναυσης επίθεσης στο Λονδίνο δεχόμενος πολλές μαχαιριές.

Ο 21χρονος Μάιλς Χάρλεϊ,ο οποίος είναι μοντέλο κι έχει δουλέψει για τους Dolce & Gabbana, δέχτηκε επίθεση από τέσσερις άγνωστους άντρες όταν πριν από κάποιες μέρες είχε βγει με τον φίλο του για να διασκεδάσει.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες βγήκαν από ένα αυτοκίνητο και επιτέθηκαν στον νεαρό Χάρλεϊ και τον φίλο του.

Όταν η ηθοποιός έμαθε για τον τραυματισμό του ανιψιού της έγραψε στο Instagram την πρόθεση της να ξεκινήσει ένα κίνημα για ένα πιο ασφαλές Λονδίνο.

"Ευχαριστώ όλους όσοι έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης μετά από την είδηση ότι ο ανιψιός μου μαχαιρώθηκε. Τα τραύματά του είναι συγκλονιστικά, πονάει πολύ και κινείται με δυσκολία, ανακάμπτει αργά, αλλά σταθερά" πρόσθεσε.

"Η αδερφή μου είναι μια καταπληκτική μητέρα και φροντίζει τον γιο της και τον φίλο του, ο οποίος επίσης μαχαιρώθηκε" συνέχισε η Βρετανή ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/BgbrjXbgcnQ

Μετά τη Rihanna

Τον Δεκέμβριο του 2017 η Rihanna θρήνησε το θάνατο Tavon Kaiseen Alleyne. "Ξάδερφε δεν μπορώ να πιστέψω πως το προηγούμενο βράδυ σε κρατούσα αγκαλιά. Ποτέ δεν μπορούσα να πιστέψω πως αυτή ήταν η τελευταία φορά που ένιωθα τη ζεστασιά του κορμιού σου. Θα σ' αγαπώ για πάντα" έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Κάτω από μία φωτογραφία της ίδιας αγκαλιά με τον 21χρονο συγγενή της η Rihanna έγραψε #endgunviolence (τέλος στη βία των όπλων).

https://www.instagram.com/p/BdMLSMTDO5i

ΔΗΜΟΦΙΛΗ