ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σον Πεν: με ηρεμιστικά και τσιγάρα βάζει φωτιά στην τηλεθέαση του Late Show (vid)

Σον Πεν: με ηρεμιστικά και τσιγάρα βάζει φωτιά στην τηλεθέαση του Late Show (vid)

O Σον Πεν έκανε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή Late Show της Δευτέρας και "πυρπόλησε" τα social media με την αιρετική, πολιτικά ανοθρόδοξη, συμπεριφορά του.

Ο 57χρονος ηθοποιός ξεκίνησε τη συνέντευξη του με τον οικοδεσπότη της εκπομπής Στίβεν Κόλμπερτ κάνοντας μια εξομολόγηση. "Είμαι καλά. Βέβαια σου έχω έρθει κάπως ναρκωμένος από το ηρεμιστικό που πήρα εχθές, έπρεπε να το πάρω για να κοιμηθώ" εξομολογήθηκε.

Ο Πεν κάπνιζε στη διάρκεια της εκπομπής με τον Κόλμπερτ να τον συμβουλεύει να κόψει τη συνήθεια για την υγεία του. "Αυτό είναι εξασφάλιση εργασίας στους ογκολόγους" του απάντησε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια ο Κόλμπερτ ρώτησε τον δύο φορές βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό αν ισχύει ότι θα συνταξιοδοτηθεί από το Χόλιγουντ και την υποκριτική.

"Το πιο ωραίο πράγμα όταν είσαι ηθοποιός είναι όταν συνεργάζεσαι καλά με τους άλλους. Πλέον δεν τα πάω πολύ καλά με άλλους ανθρώπους οπότε δεν απολαμβάνω πολύ πλέον να δουλεύω ως ηθοποιός" είπε. "Για αυτό αποφάσισα να γράψω το πρώτο μυθιστόρημα μου" κατέληξε.

Ηθοποιός, σκηνοθέτης, συγγραφέας

Ο συγγραφέας του βιβλίου "Bob Honey Who Just Do Stuff" που κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο Simon and Schuster είναι σίγουρος ότι η συγγραφική διαδικαδία είναι καλύτερη από οποιοδήποτε γύρισμα.

Στο μυθιστόρημα του ο Πεν επιτίθεται στον Ντόναλντ Τραμπ που στο παρελθόν έχει αποκαλέσει "εχθρό της ανθρωπότητας".

Σε άλλο σημείο του βιβλίου ο Πεν ειρωνεύεται το κίνημα #MeToo. "Τι είναι όλο αυτό; Μήπως πρόκειται για μια σταυροφορία νηπίων που υποβιβάζει τον βιασμό και τον εξευτελισμό εις βάρος των γυναικών σε μια πλατφόρμα για κατηγορίες χωρίς τιμωρία; Η νόμιμη οδός έχασε την αίγλη της;" γράφει.

"Μοιάζει λάθος να πεις ότι διασκεδάζεις διαβάζοντας ένα τόσο δυστοπικό μυθιστόρημα, αλλά αυτή είναι αλήθεια. Υποψιάζομαι ότι ο Τόμας Πίντσον και ο Χάντερ Σ. Τόμσον θα αγαπούσαν αυτό το βιβλίο" έγραψε ο συγγραφέας Σάλμαν Ρούσντι για την πρώτη συγγραφική απόπειρα του Σον Πεν.

Η Washington Post δεν συμφωνεί με τον Ρούσντι καθώς χαρακτηρίζει την απόπειρα του Πεν "λογοτεχνικό σπουπίδι".

bob honey who just do stuff 9781501189043 hr 667x1024

ΔΗΜΟΦΙΛΗ