ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Δύο χρόνια χωρίς τον Prince: το Paisley Park θυμάται

Δύο χρόνια χωρίς τον Prince: το Paisley Park θυμάται

Όταν ο Prince πέθανε στις 21 Απριλίου του 2016 η μουσική βιομηχανία έχασε ένα σπουδαίο, καινοτόμο μουσουργό.

Ο καλλιτέχνης με το όνομα Prince εξακολουθεί να είναι ο πρίγκιπας που ξεπέρασε τα όρια της funk και εμφύσησε τολμηρές συγχορδίες σε ένα πολύ σέξι Αμερικανικό Όνειρο.

Εν μέρει καλλιτέχνης αλλά κυρίως ο εαυτός του που δεν χώραγε σε ιδιότητες, ο Prince αγαπούσε να σοκάρει με την ευφυία και το προσωπείο του παραμένοντας πάντα ένα μυστήριο τυλιγμένο στο μοβ.

Με αφορμή τη δεύτερη επέτειο θανάτου του η Paisley Records, η δισκογραφική εταιρεία που ίδρυσε το 1985 ο Prince, ανακοίνωσε τις εκδηλώσεις για τον άνθρωπο που την επινόησε.

Ένας φράχτης από συρματόπλεγμα, στον οποίο οι θαυμαστές του Prince θα μπορούν να αφήνουν τα μηνύματά τους εκφράζοντας τη λύπη τους και τη νοσταλγία τους, θα στηθεί τον επόμενο μήνα στο Paisley Park, το συγκρότημα στούντιο και μουσείου όπου ζούσε ο Prince μετά από το ατύχημα υπερβολικής δόσης παυσίπονων που, στις 21 Απριλίου του 2017, τον έστειλε σε άλλη διάσταση.

Στον φράχτη θα εκτίθενται, επίσης, και μηνύματα και αντικείμενα από το αρχείο του Paisley Park, τα οποία είχαν αφήσει τότε θαυμαστές του.

Μηνύματα θα μπορούν να αφήνουν και σε έναν άλλον φράχτη που θα στηθεί στο κέντρο της Μινεάπολης μέσα στο στάδιο και οι θαυμαστές του Prince που θα παρακολουθήσουν τη συναυλία "Prince: Live On The Big Screen" στο Target Center, στις 21 του επόμενου μηνός.

prince

Τη Δευτέρα που πέρασε, το Paisley Park έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τους Εορτασμούς 2018 -μάλλον, για επιμνημόσυνη τελετή πρόκειται-, οι οποίοι θα διαρκέσουν από τις 19 έως τις 22 Απριλίου.

Σε αυτούς που θα μιλήσουν για τον Prince προστέθηκαν άλλα 10 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των μελών του συγκροτήματος "The Revolution" Bobby Z (ξεκίνησε την καριέρα του δίπλα στον Prince), Dez Dickerson και Matt Fink.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ