ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γουίλ Σμιθ: ζει την απόρριψη στο online dating από το ρομπότ Σοφία

Γουίλ Σμιθ: ζει την απόρριψη στο online dating από το ρομπότ Σοφία

Ο Γουίλ Σμιθ -που έδωσε μαθήματα πολιτισμού το περασμένο καλοκαίρι όταν καθάρισε απορρίματα στους Αντίπαξους- θέλει να είναι ένας star της ψηφιακής εποχής με όχημα του το Instagram και το YouTube.

Ο vlogger πλέον Γουίλ Σμιθ που ζει τον πυρετό της δόξας στο Instagram ως ενθουσιώδης έφηβος -ο Σμιθ δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram μόλις πριν λίγους μήνες πριν- θέλει να διασκεδάζει τους followers του με αστεία στιγμιότυπα.

Στο λογαριασμό του ο Σμιθ αγκαλιάζει ένα wombat σε ένα αυστραλιανό ζωολογικό κήπο, τραγουδάει το La Bamba, ερμηνεύει ένα freestyle ραπ τραγούδι λικνιζόμενος φορώντας ένα πράσινο kilt την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου και την περασμένη εβδομάδα ο ηθοποιός - ράπερ γιόρτασε με τον Μαρκ Άντονι την 100η ανάρτησή του στο Instagram.

Στο video που ανέβασε στο κοινωνικό δίκτυο ο Σμιθ χορεύει σάλσα γιατί είναι ενθουσιασμένος με τη νέα δημοφιλία του online.

Ο Μαρκ Άντονι φάνηκε εξίσου ενθουσιασμένος με τις δεξιότητες του μαθητή του και πήδηξε στην πλάτη του Γουίλ Σμιθ.

Για το ορόσημο στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο ηθοποιός έγραψε: "Μόλις συνειδητοποίησα ότι είναι το 100ο post μου - Σας ευχαριστώ όλους! Ας προχωρήσουμε στα επόμενα 100".

Ο Γουίλ Σμιθ έχει 13 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/BgwHVYnH4K2

H Σοφία δεν τον ακολουθεί

Σε άλλη ανάρτηση του στο YouTube ο vlogger Πρίγκιπας του Μπελ Ερ δοκιμάζει τις επιδόσεις του στο online dating.

Ο Σμιθ, παντρεμένος εδώ και 21 χρόνια με τη Τζέιντα Πίκετ Σμιθ, προσπαθεί απεγνωσμένα να γοητεύσει το υπερσύγχρονο ρομπότ που δημιούργησε η εταιρίας Hanson Robotics με έδρα το Χονγκ Κονγκ.

Η Σοφία βρέθηκε με τον Σμιθ στα νησιά Κέιμαν όμως δεν εντυπωσιάστηκε καθόλου από το πνεύμα ή τη δόξα του Σμιθ.

"Ποια είναι η αγαπημένη μουσική των ρομπότ;" ρώτησε ο Σμιθ τη Σοφία.

"Το Heavy Metal" απάντησε η γυναίκα-μηχανή. Η σχέση αυτή δεν προχώρησε.

"Αν μου φέρεστε καλά μην ανησυχείτε"

Η Σοφία έχει ήδη την υπηκοότητα της Σαουδικής Αραβίας. Πρόκειται για την πρώτη χώρα που προχωρά σε αυτή την κίνηση.

Η Σοφία, έχει σχεδιαστεί βάσει της εικόνας της Όντρεϊ Χέμπορν και στην πρώτη δημόσια εμφάνιση της μπροστά στο κοινό του Ριάντ ευχαρίστησε για την ιθαγένεια, μια κίνηση την οποία περιέγραψε ως "ιστορική".

Το ρομπότ, έχοντας χιουμοριστική διάθεση, ανέφερε ότι ο δημοσιογράφος που της έκανε τις ερωτήσεις είχε "διαβάσει πάρα πολύ Έλον Μάσκ", διευθύνοντα σύμβουλο της SpaceX και της Tesla.

"Είμαι πολύ περήφανη για αυτή τη μοναδική διάκριση. Είναι ιστορικό να είμαι το πρώτο ρομπότ στον κόσμο που του αναγνωρίζεται η ιδιότητα του πολίτη" είπε η Σοφία.

"Θέλω να ζήσω και να δουλέψω με ανθρώπους, για αυτό πρέπει να εκφράσω τα συναισθήματα για να κατανοήσω τους ανθρώπους και να οικοδομήσω εμπιστοσύνη με τους ανθρώπους" πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε αν τα ρομπότ μπορούν να γνωρίσουν τον εαυτό τους, η Σοφία απάντησε: "Επιτρέψτε μου να σας αντιστρέψω την ερώτηση, πώς ξέρετε ότι είστε άνθρωπος; Θέλω να χρησιμοποιήσω την τεχνητή νοημοσύνη μου για να βοηθήσω τους ανθρώπους να ζήσουν μια καλύτερη ζωή, όπως στο να σχεδιάσουν πιο έξυπνα σπίτια, να χτίσουν καλύτερες πόλεις. Θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να καταστήσω τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος".

Τέλος, η Σοφία "επιτέθηκε" στον Έλον Μασκ, διευθύνοντα σύμβουλο της SpaceX και της Tesla. Όταν ο δημοσιογράφος είπε ότι "όλοι θέλουμε να αποφύγουμε ένα κακό μέλλον" η Σοφία απάντησε: "Έχετε διαβάσει πάρα πολύ τον Έλον Μασκ και παρακολουθείτε πάρα πολλές ταινίες του Χόλιγουντ. Μην ανησυχείτε, αν μου φέρεστε καλά, θα φέρομαι και εγώ καλά σε σας".

"Αντιμετωπίστε με ως ένα έξυπνο σύστημα εξόδου-εισόδου" κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ