ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Stranger Things: ο εφιάλτης τoυ Netflix θα στοιχειώσει το θεματικό πάρκο της Universal

Stranger Things: ο εφιάλτης τoυ Netflix θα στοιχειώσει το θεματικό πάρκο της Universal

Τα θεματικά πάρκα των Universal Studios σε Ορλάντο, Χόλιγουντ και Σιγκαπούρη υποδέχονται τον ευπώλητο λαβυρινθώδη εφιάλτη του Netflix. Η τηλεοπτική σειρά Stranger Things θα είναι η επόμενη μεγάλη ατραξιόν στο πάρκο της ποπ κουλτούρας που φέρνει το "ανάποδο σύμπαν" από την οθόνη στην "πραγματικότητα".

"Από την μυστική μονάδα κρατικών εργαστήριων του Χόκινς και το σπίτι των Μπάγιερς με τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια στους τοίχους, μέχρι τον ανατριχιαστικό ανάποδο κόσμο με τα κολλώδη δέντρα και τον υπόγειό λαβύρινθο, ο κόσμος του Stranger Things σας περιμένει με αναπάντεχες ανατροπές κι εκπλήξεις σε κάθε γωνιά του θεματικού πάρκου" αναφέρει η ανακοίνωση των Universal Studios.

Ωστόσο η πρόσκληση να περιηγηθούμε στους εφιάλτες του Stranger Things δεν είναι προσωρινή.

Ο κόσμος που προαστατεύει η Eleven θα υποδεχθεί τους επισκέπτες περιστασιακά ως μια μόνο ατραξιόν από τις πολλές που ετοιμάζει η Universal στα πλαίσια των εκδηλώσεων Halloween Horror Nights 2018.

Ως άλλοι πρωταγωνιστές της σειράς "οι επισκέπτες καλούνται να επιβιώσουν του εφιάλτη ενώ τους κυνηγάει ο δαιμονικός Demogorgon".

O τρίτος κύκλος της σειράς θα προβληθεί στο Netflix το 2019.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ