ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βeyonce & Jay Z: γιορτάζουν την 10η επέτειο γάμου τους

Βeyonce & Jay Z: γιορτάζουν την 10η επέτειο γάμου τους

Λίγους μήνες πριν ο Jay Z μίλησε με ειλικρίνεια για τη δύναμη της αγάπης και όλα όσα του δίδαξε η σχέση του με τη βασίλισσα της μουσικής σκηνής και σύντροφο ζωή του, Beyonce.

"Ξέρεις, οι περισσότεροι άνθρωποι υποχωρούν και τα ποσοστά διαζυγίων φθάνουν το 50% ή κάτι τέτοιο, επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να δουν τον εαυτό τους. Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να βλέπεις στο πρόσωπο κάποιου τον πόνο που εσύ προκάλεσες και στη συνέχεια να βρίσκεται αντιμέτωπος με τον εαυτό σου. Έτσι, ξέρεις, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν να το κάνουν αυτό. Δεν θέλουν να κοιτάξουν μέσα τους. Και έτσι φεύγουν μακριά" έλεγε ο Jay Z, ράπερ, πρώην διευθυντής δισκογραφικών εταιριών, συνιδιοκτήτης της ομάδας καλαθοσφαίρισης του NBA, Brooklyn Nets και μεγιστάνας της βιομηχανίας του θεάματος.

"Βρισκόμασταν στο μάτι του κυκλώνα αλλά το καλύτερο κομμάτι αυτής της εμπειρίας είναι ακριβώς αυτή -βρίσκεσαι στο κέντρο του πόνου. Εκεί ήμασταν. Και ήταν άβολα. Και είχαμε πολλές συζητήσεις. [Ήμουν] πραγματικά περήφανος για τη μουσική που έκανε και ήταν πραγματικά υπερήφανη για την τέχνη που κυκλοφόρησα. Και, ξέρετε, στο τέλος της ημέρας έχουμε πραγματικά ένα σεβασμό o ένας για την τέχνη του άλλου. Νομίζω ότι είναι καταπληκτική" πρόσθεσε σε συνέντευξη του στους New York Times.

https://www.instagram.com/p/BhJJJZblOcG

Σήμερα το πιο εμβληματικό ζευγάρι της μουσικής βιομηχανάις των ΗΠΑ, γιορτάζει την 10η επέτειο του γάμου τους. Bey και Jay Z είναι μια ιστορία παλιά. Οι δυό τους είναι μαζί τα τελευταία 15 και πλέον χρόνια και ο μουσικός παραγωγός υπήρξε και ο Πυγμαλίωνας της Bey που τον συνάντησε όταν εκείνη ήταν μόλις 18.

Ο Jay Z ήταν 30. Παρότι οι φήμες έδιναν και έπαιρναν, η σχέση τους δημοσιοποιήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 2000, όταν κυκλοφόρησε ο πρώτος τους δίσκος Bonnie & Clyde.

Την επόμενη χρόνια, η παγκόσμια επιτυχία Crazy in Love επιβεβαίωσε το ειδύλλιο. Σύμμαχοι στην αρένα της μουσικής σκηνής οι Μπιγιονσέ και Τζέι-Ζι έκαναν μουσικές συνεργασίες και εντυπωσιακές εμφανίσεις πάνω στο κόκκινο χαλί πριν παντρευτούν στις 4 Απριλίου 2008.

Ο γάμος τους έγινε σε πολύ στενό κύκλο στη Νέα Υόρκη και επισφράγισε τη σχέση τους. Παρά τις φήμες για απιστίες, το ζευγάρι άντεξε και γρήγορα έγινε το πιο ισχυρό ντουέτο της σόουμπιζ.

https://www.instagram.com/p/BgOcD3cFlDs

ΔΗΜΟΦΙΛΗ