ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Κέιτ Χάντσον περιμένει το τρίτο της παιδί και το ανακοινώνει με ένα βίντεο

Η Κέιτ Χάντσον περιμένει το τρίτο της παιδί και το ανακοινώνει με ένα βίντεο
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΡΑ/PAUL BUCK

Έγκυος στο τρίτο της παιδί είναι η Αμερικανίδα ηθοποιός Κέιτ Χάντσον η οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο στο οποίο φοράει ένα λευκό φόρεμα από το οποίο διαγράφεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα.

«Ένα κοριτσάκι βρίσκεται καθ' οδόν» έγραψε στη λεζάντα ενημερώνοντας τους ακολούθους της στο Instagram για τον ερχομό του νέου της παιδιού, ενώ στο πλευρό της ήταν ο σύντροφός της, μουσικός Danny Fujikawa και οι γιοι της Ryder 14 χρόνων και Bing 6 χρόνων.

«Τα παιδιά μου, ο Ντάνι, εγώ και όλη η οικογένεια είμαστε ενθουσιασμένοι!», γράφει η ηθοποιός και συμπληρώνει ότι προσπάθησε να κρατήσει την εγκυμοσύνη της μυστική, αλλά πλέον δεν μπορεί να γίνει αυτό καθώς την προδίδει η φουσκωμένη της κοιλίτσα. «Απολύτως ειλικρινά, η απόκρυψη είναι πιο εξαντλητική από την δημοσιοποίησή της» πρόσθεσε.

Η σχέση της Κέιτ και του Ντάνι ξεκίνησε στις αρχές του περασμένου χρόνου και όπως λέει η ηθοποιός ο λόγος που εξαφανίστηκε το τελευταίο διάστημα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν οι αδιαθεσίες που ένιωθε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

https://www.instagram.com/p/BhPKzU8AMhT

Δεν υπήρξα ποτέ άλλοτε τόσο ζαλισμένη. Αν με είδατε έξω χαμογελαστή και να προσποιούμαι ότι όλα είναι τέλεια ήταν... ψέματα», έγραψε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ