ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό του νέου βασιλικού βρέφους

Αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό του νέου βασιλικού βρέφους
EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Το τρίτο παιδί του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον αναμένεται να έρθει στον κόσμο στο νοσοκομείο St. Mary του Λονδίνου μέσα στον μήνα και μάλιστα στην ίδια πτέρυγα που έχουν γεννηθεί και τα άλλα δύο παιδιά του βασιλικού ζεύγους, σύμφωνα με νέες λεπτομέρειες που δημοσιοποίησε το Ανάκτορο του Κένσινγκτον.

Οι γιατροί που θα αναλάβουν τη γέννα είναι ο Alan Farthing και ο Guy Thorpe-Beeston, οι οποίοι είχαν αναλάβει και το δεύτερο παιδί της Δούκισσας, τη Σάρλοτ.

Έξω από την πτέρυγα Lindo έχουν τοποθετηθεί ήδη προειδοποιήσεις για απαγόρευση στάθμευσης λόγω της άφιξης των μέσων μαζικής ενημέρωσης που θα καταφθάσουν την ημέρα της γέννας στο νοσοκομείο.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ γεννήθηκε στη Lindo το 2013, ενώ η πριγκίπισσα Σάρλοτ το 2015. Ο πατέρας τους, πρίγκιπας Ουίλιαμ, είχε γεννηθεί στην ίδια πτέρυγα το 1982.

2018 04 09T092108Z 4814601 RC16498A8340 RTRMADP 3 BRITAIN ROYALS BABY


Πηγή: Reuters

Πριν δύο εβδομάδες, φωτογράφος της British Sun είχε κοινοποιήσει μία φωτογραφία στην οποία φαίνονταν πως τα κάγκελα έξω από την πτέρυγα Lindo ήταν φρεσκοβαμμένα, αφήνοντας να εννοηθεί πως ίσως τα χρώματα να έχουν επιλεχθεί για την άφιξη του τρίτου παιδιού της βασιλικής οικογενείας.

Ο ερχομός του έκτου δισέγγονου της βασίλισσας Ελισάβετ, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, όπως και το φύλο του μωρού, το οποίο δεν το γνωρίζει καν το ζευγάρι, από επιλογή του.

Το παιδί θα είναι πέμπτο στη σειρά για τη διαδοχή του θρόνου, πίσω από τη μεγάλη του αδερφή, Σάρλοτ, πράγμα που αφήνει τον πρίγκιπα Χάρι μία θέση πίσω. Ο νόμος περί διαδοχής άλλαξε λίγο μετά τον γάμο της Κέιτ και του Ουίλιαμ και ουσιαστικά επέτρεψε στις γυναίκες να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους άντρες, όσον αφορά τον θρόνο.

18868980


Πηγή: EPA/BARTLOMIEJ ZBOROWSKI

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, υποφέρει από υπερέμεση της κύησης, μια σοβαρή μορφή πρωινής ναυτίας που συνοδεύεται από συνεχείς κρίσεις εμετού, τρομερή αδυναμία και αφυδάτωση του οργανισμού και προσβάλει μόνο το 15% των εγκύων παγκοσμίως.

Πληροφορίες από CNNi / Royal baby: Palace reveals new details of birth arrangements

ΔΗΜΟΦΙΛΗ