ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Νομίζω ότι αυτό είναι ανατριχιαστικό: το οικογενειακό πορτρέτο του Μάικλ Τζάκσον ενοχλεί

Νομίζω ότι αυτό είναι ανατριχιαστικό: το οικογενειακό πορτρέτο του Μάικλ Τζάκσον ενοχλεί

"Νομίζω ότι αυτό είναι ανατριχιαστικό" ήταν το σχόλιο της ηθοποιού Λόρι Πέτι για την ανάρτηση της κόρης του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις ΤζάκσονΣτη φωτογραφία η Πάρις Τζάκσον ποζάρει ανάμεσα στη μητέρα της Ντέμπι Ρόου και τον πατέρα της.

Η φωτογραφία, μια επινόηση χρήστη του Ίντερνετ με ταλέντο στην ψηφιακή επεξεργασία, ήταν ψεύτικη και την είχε δημιουργήσει κάποιος θαυμαστής του 20χρονου μοντέλου, χρησιμοποιώντας μία δική της πρόσφατη φωτογραφία και δύο φωτογραφίες παλιές από τους γονείς της, αφού η ίδια ήταν μόλις 11 χρόνων όταν πέθανε ο πατέρας της.

"Δεν νομίζω ότι είναι κακό να ονειρεύομαι το πώς θα ήταν να έχω γονείς και να μπορώ να το βλέπω, έστω κι αν είναι φτιαγμένη από έναν θαυμαστή" απάντησε η κόρη του βασιλιά της ποπ.

Ωστόσο η κόντα ήταν προσωρινή. "Αν σου αρέσει, τότε το λατρεύω... Δεν ήθελα να μιλήσω άσχημα. Σ΄ αγαπάω" απάντησε η Πέτι με την τζάκσον να απαντάει με τη σειρά της: "Κι εγώ σ’ αγαπάω πάρα πολύ".

Η Πάρις μεγάλωσε στο πλευρό του βασιλιά της ποπ μετά το διαζύγιό του από την Ντέμπι, όταν αυτή ήταν μόλις ενός έτους και μαζί με τα μικρότερα αδέλφια της, χάνοντας κάθε επαφή με τη μητέρα της, με την οποία η σχέση της αποκαταστάθηκε το 2016, όταν έμαθε ότι η μητέρα της πάσχει από καρκίνο στο στήθος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ