ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Beyoncé: ως βασίλισσα των πάντων έγραψε ιστορία στο Coachella

Beyoncé: ως βασίλισσα των πάντων έγραψε ιστορία στο Coachella

Beyoncé είναι πιο μεγάλη από το ίδιο το Coachella". "H Beyoncé δεν μας αξίζει". "Πώς το Coachella έγινε Beychella". Aυτοί είναι μερικοί από τους πλέον χαρακτηριστικούς τίτλους που ακολούθησαν την εμφάνιση της βασίλισσας του θεάματος, τουλάχιστον στις ΗΠΑ, κυρία Κάρτερ ή αλλιώς Beyoncé που πλέον όλοι χαιρετούν ως ένα ζωντανό θρύλο της showbiz.

Μια Τίνα Τάρνερ των καιρών μας με κάτι από Νταιάνα Ρος και όλα εκείνα τα συστατικά που δημιουργούν τον μύθο η Beyoncé έγραψε ιστορία ως η πρώτη μαύρη καλλιτέχνης που ηγήθηκε του φεστιβάλ στην ιστορία του.

"Σε ευχαριστώ Coachella που μου επέτρεψες να είμαι η πρώτη μαύρη γυναίκα headliner" είπε η Bey ως άλλη βασίλισσα στην είσοδο της στη σκηνή του φεστιβάλ που μονοπωλεί το ενδιαφέρον των φιλόμουσων.

H Beyoncé, ντυμένη με δημιουργίες Balmain είχε τους δικούς της άσους στο μανίκι. Με εμφανίσεις της αδελφής της Solange, του συζύγου της Jay Z και με ένα reunion των Destiny's Child, το συγκρότημα που την καθιέρωσε προτού αποδείξει ότι είναι μια υπερδύναμη από μονη της η Beyoncé έγινε σε ένα βράδυ αυτό που όλοι οι αυλικοί της επιμένουν ότι είναι.

https://www.instagram.com/p/BhmQe-BlkYe

Από τους The New York Times μέχρι τη The Guardian η Beyoncé κερδίζει διθυραμβικές κριτικές και αυτή ήταν μόλις μια ιδέα από όλα όσα θα ακολουθήσουν στην παγκόσμια περιοδεία με το σύντροφο της ζωής και της μουσικής της πορείας, τον μέντορα της κάποτε, Zay Z.

https://www.instagram.com/p/Bhmwat8gwOp

Μια αυτοκράτειρα που μιλάει για φεμινισμό με κάθε κίνηση, νότα και στίχο της και απαιτεί τον σεβασμό όλων.

https://www.instagram.com/p/BhmgFmEgCea

Το Coachella, ξεκίνησε το 1999 και έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο επιτυχημένα μουσικά φεστιβάλ των ΗΠΑ.

Είναι το αγαπημένο φεστιβάλ των fashionistas και των διασημοτήτων.

Τα δύο Σαββατοκύριακα που λαμβάνει χώρα στην κοιλάδα Indio κοντά Palm Springs προσελκύει περισσότερους από 250.000 ανθρώπους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ