ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Να αντεπιτίθεστε! Το μανιφέστο της Πάμελα Άντερσον έχει οργή & αγάπη

Να αντεπιτίθεστε! Το μανιφέστο της Πάμελα Άντερσον έχει οργή & αγάπη

"Δεν πιστεύω στo χρόνο, δεν καταλαβαίνω την εμμονή με την ηλικία κάποιου" λέει η Πάμελα Άντερσον, ετών 51. Πιο σοφή; Έτσι την ορίζει το περιοδικό Intimately για το οποίο το αειθαλές σύμβολο του σεξ φωτογραφήθηκε κουβαλώντας μια γαλλική νότα στις λήψεις. Η Άντερσον άλλωστε είναι πλέον μόνιμη κάτοικος Γαλλίας.

"Όμως φαίνεται ότι είμαστε συλλογικά 'αποσπασμένοι' από τέτοια ασήμαντα ζητήματα - όταν διακυβεύονται τόσα πολλά στον κόσμο. Η ζωή συνεχίζεται. Μαθαίνουμε συνεχώς, αλλάζουμε. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μένουμε νέοι, πρέπει να παραμένουμε περίεργοι. Όσο περισσότερα χρόνια έχουμε, τόσο περισσότερες ευκαιρίες όμως φοβάμαι ότι οι νέοι άνθρωποι είναι κολλημένοι σε ένα σύστημα που τους εκμεταλλεύεται. Είναι θύματα μιας προπαγάνδας που θέλει να 'μουλιάσει', να 'μουδιάσει' το μυαλό τους επίτηδες. Τους παγιδεύουν μέσα στα Ιnstagram, Snapchat και βιντεοπαιχνίδια. Έτσι δεν μπορείς να είσαι επαναστάτης - δεν μπορείς να προκαλέσεις πρόβλημα, οι νέοι είναι πολύ απασχολημένοι για να κάνουν οτιδήποτε" συνεχίζει η μητέρα δύο αγοριών που πλέον κάνουν τη δική τους καριέρα κάτω από τον προβολέα.

"Να αντεπιτίθεστε! Η αγάπη αξίζει να παλέψετε για όλα, μας κρατάει ζωντανούς. Ειδικά σε τέτοιους καιρούς. Δεν μοιάζει όμως να να κυνηγάτε κάτι, δεν σας ενδιαφέρει να μάθετε την τέχνη της αποπλάνησης ή της ιπποσύνης - και αυτές κάνουν την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά, να τραγουδάει. Η αγάπη και όλες οι αποχρώσεις της που η ωριμότητα 'βαραίνει'. Είμαστε όλοι ίδιοι, είμαστε μωρά μπροστά στην αγάπη" συνεχίζει στο ιδιότυπο μανιφέστο ζωής.

Pamela Anderson Fashion Shoot05

"Όταν ήμουν 5 ετών ήθελα να σκάψω τον δρόμο μου στην Κίνα. Είχα ένα μυστικό σημείο όπου έσκαβα πραγματικά με τα κουτάλια σούπας της μητέρας μου. Πετούσα (με τη φαντασία ή τα όνειρά μου) στα σπίτια των φίλων μου που είχαν πολλά φαγητά στο ψυγείο και παιχνίδια στα ντουλάπια τους και θα έπαιζα και θα έτρωγα ό,τι μπορούσα" απαντάει σε ερώτηση για το πώς εξελίχθηκε μέσα στο χρόνο.

"Ήθελα να βοηθήσω τα ζώα και τους ανθρώπους, ήξερα ότι θα ζήσω μια άγρια ​​ζωή, γνώριζα ότι έπρεπε να αντέξω και να τα βγάλω πέρα μόνη μου, είναι μόνη, είμαι πολύ μόνη, ακόμα και όταν είμαι δίπλα στους ανθρώπους. Όμως παίρνω τα ρίσκα μου και συνεχίζω τις μεγάλες περιπέτειες, τώρα ζω το ταξίδι μου στο νότο της Γαλλίας. Δεν ξέρω τι κάνω ή πώς έφτασα εδώ - ή τι θα συμβεί αύριο. Αυτό όμως δεν είναι σημαντικό, ζω για το σήμερα" συνεχίζει.

Περισσότερη σοφία από την Πάμελα Άντερσον εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ