ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αγόρι γέννησε η Κέιτ Μίντλετον-τα στοιχήματα για το όνομά του

Αγόρι γέννησε η Κέιτ Μίντλετον-τα στοιχήματα για το όνομά του

Η Δούκισα του Κέιμπριτζ, Κέιτ, η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί. Ο νέος απόγονος είναι αγόρι και βάρους 3.600 γραμμαρίων αναφέρει το Reuters.

Η 36χρονη δούκισσα του Κέιμπριτζ μετέβη στο ιδιωτικό μαιευτήριο Lindo Wing του St Mary's Hospital στο δυτικό Λονδίνο, όπου γέννησε και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, τον Τζορτζ και τη Σάρλοτ νωρίς το πρωί.

Το νεογέννητο είναι ο δεύτερος γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, που ήταν παρών στον τοκετό, και της Κέιτ Μίντλετον.

"Η Βασίλισσα, ο Δούκας του Εδιμβούργου, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, η Δούκισσα της Κορνουάλης, ο Πρίγκιπας Χάρι και τα μέλη των δυο οικογενειών έχουν ενημερωθεί και είναι κατενθουσιασμένοι από την είδηση αυτή", ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον. "Η μητέρα και το μωρό είναι καλά στη υγεία τους".

Το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας θα είναι πέμπτο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, μετά τον παππού του, τον 69χρονο πρίγκιπα Κάρολο, τον πατέρα του, τον 35χρονο πρίγκιπα Ουίλιαμ, τον 4χρονο αδελφό του πρίγκιπα Τζορτζ και τη δίχρονη πριγκίπισσα αδελφή του Σάρλοτ.

Είναι το τρίτο εγγόνι του πρίγκιπα και διαδόχου του βρετανικού θρόνου Κάρολου και το τρίτο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ Β', η οποία το Σάββατο γιόρτασε τα 92α γενέθλιά της. Οι βρετανοί βασιλείς έχουν άλλα τρία δισέγγονα από την 67χρονη κόρη τους πριγκίπισσα 'Αννα.

Με τον ερχομό στον κόσμο του μωρού, ο 33χρονος αδελφός του Ουίλιαμ, ο πρίγκιπας Χάρι, που θα παντρευτεί στις 19 Μαΐου την ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ από την Καλιφόρνια, θα λάβει την έκτη θέση στη σειρά διαδοχής του θρόνου.

Όπως ήταν αναμενόμενο ήδη οι φανατικοί οπαδοί της οικογένειας των Ουίνδσορ έχουν γεμίσει το πεζοδρόμιο και τον περιβάλλοντα χώρο του μαιευτηρίου.

Αν το μωρό είναι κορίτσι το πλέον δημοφιλές όνομα σύμφωνα με τις εταιρίες στοιχημάτων είναι Μέρι. Αν ο απόγονος είναι αγόρι το όνομα Άρθουρ έρχεται πρώτο.

Και το όνομα αυτού

Αυτά είναι τα πιο πιθανά ονόματα του νέου μέλους σύμφωνα με τις αποδόσεις τους.

Arthur 5/1

Mary 6/1

Alice 7/1

James 8/1

Albert 10/1

Victoria 10/1

Alexandra 14/1

Frederick 16/1

Philip 16/1

Thomas 20/1

Diana 20/1

Elizabeth 20/1

Grace 20/1

Henry 20/1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ