ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Εξιτήριο για την Κέιτ Μίντλετον - Οι πρώτες φωτογραφίες του βασιλικού μωρού

Εξιτήριο για την Κέιτ Μίντλετον - Οι πρώτες φωτογραφίες του βασιλικού μωρού
REUTERS/Henry Nicholls

Λίγες ώρες αφότου έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, η Κέιτ Μίντλετον πήρε εξιτήριο. Έχοντας στο πλευρό της τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, η δούκισσα του Κέμπριτζ βγήκε από μαιευτήριο Lindo Wing του St Mary's Hospital στο δυτικό Λονδίνο, κρατώντας αγκαλιά τον μικρό πρίγκιπα, με τα φλας των φωτογράφων να πέφτουν πάνω τους.

Κρατώντας το νεογέννητο στο ειδικό καθισματάκι για το αυτοκίνητο, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ χαιρέτισαν το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο για να δει το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας και να γιορτάσει μαζί τους τη γέννησή του.

Το νεογέννητο, βάρους 3 κιλών και 800 γραμμαρίων, είναι το τρίτο εγγόνι του πρίγκιπα και διαδόχου του βρετανικού θρόνου Κάρολου και το τρίτο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ Β', η οποία το Σάββατο γιόρτασε τα 92α γενέθλιά της. Οι βρετανοί βασιλείς έχουν άλλα τρία δισέγγονα από την 67χρονη κόρη τους πριγκίπισσα 'Αννα.

Με τον ερχομό στον κόσμο του μωρού, ο 33χρονος αδελφός του Ουίλιαμ, ο πρίγκιπας Χάρι, που θα παντρευτεί στις 19 Μαΐου την ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ από την Καλιφόρνια, θα λάβει την έκτη θέση στη σειρά διαδοχής του θρόνου.

Όπως ήταν αναμενόμενο ήδη οι φανατικοί οπαδοί της οικογένειας των Ουίνδσορ έχουν «πλημμυρίσει» το πεζοδρόμιο και τον περιβάλλοντα χώρο του μαιευτηρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ