ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Peaky Blinders: από cult σειρά, food festival στο Λονδίνο

Peaky Blinders: από cult σειρά, food festival στο Λονδίνο

Λέγονται Feasty Blinders και είναι οι ορκισμένοι fan της δραματικής τηλεοπτικής σειράς εποχής "Peaky Blinders" του BBC που θέλουν να φέρουν την ατμόσφαιρα και τις απαγορευμένες απολαύσεις της συμμορίας από την οθόνη στην πραγματικότητα με ένα γευστικό ταξίδι στο χωροχρόνο.

Όπως επιβεβαιώνει το BBC το ιδιότυπο γαστρονομικό φεστιβάλ που βασίζεται στη δημοφιλή σειρά παραγωγής του ραδιοτηλεοπτικού κολοσσού υπόσχεται μια άλλη εμπειρία στη διασκέδαση.

To festival είναι το πνευματικό παιδί της εταιρίας The Feasty Blinders, μια αλυσίδα θεματικών εστιατορίων με πηγή έμπνευσης τη σειρά.

Οι Feasty Blinders προσφέρουν στους θαυμαστές της γκανγκστερικής σειράς την εμπειρία να απολαύσουν δείπνο σε ένα εστιατόριο που έχει θέμα τα κατορθώματα της περιβόητης συμμορίας του Μπέρμιγχαμ.

"Γιορτάζοντας την ταχεία επέκταση της οικογένειας σε όλη την Αγγλία και στο Λονδίνο, οι φοβεροί Feasty Blinders σας προσκαλούν να συμμετάσχετε μαζί τους σε ένα βράδυ ηδονισμού στο νεοαποκτηθέν Club Eden στην καρδιά του Λονδίνου" αναφέρεται στην πρόσκληση.

Το food festival θα διοργανώνεται κάθε Τρίτη και Τετάρτη για έξι εβδομάδες από τις 15 Μαΐου 2018.

Πότε επιστρέφει στις οθόνες

Η σειρά Peaky Blinders θα επιστρέψει στο BBC για πέμπτη σεζόν το 2019. "Είναι στο κεφάλι μου και δεν είναι το καλύτερο μέρος" τόνισε ο δημιουργός, Στίβεν Νάιτ στην εφημερίδα The Express. "Οπότε πρόκειται να αρχίσω να γράφω πολύ σύντομα και θα αρχίσουμε τα γυρίσματα το φθινόπωρο" είπε.

Το "Peaky Blinders" που έχει γίνει cult επιτυχία για το BBC και το Netflix, είναι η ιστορία μιας εγκληματικής οργάνωσης του Μπέρμιγχαμ μεταξύ των δύο Παγκόσμιων Πολέμων.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ