ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Mia Khalifa: η πρώην πορνοστάρ στο BBC για τις απειλές αποκεφαλισμού από τον ISIS

Mia Khalifa: η πρώην πορνοστάρ στο BBC για τις απειλές αποκεφαλισμού από τον ISIS

Η πρώην ηθοποιός του ερωτικού κινηματογράφου Μia Khalifa βρέθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό του BBC Radio 5 και εξομολογήθηκε τους κινδύνους του πορνογραφικού παρελθόντος της που σχεδόν της κόστισε τη ζωή και την όρισε εχθρό του ISIS.

Η Khalifa, 25, εργαζόταν μόλις λίγους μήνες στη βιομηχανία του ερωτικού κινηματογράφου όταν ο σκηνοθέτης της ζήτησε να βιντεοσκοπήσει μια ερωτική σκηνή φορώντας χιτζάμπ. Η ίδια γνώριζε ότι η σκηνή ίσως προκαλούσε αντιδράσεις στη μουσουλμανική κοινότητα.

"Του είπα: 'θα με δολοφονήσουν πανάθεμα σε'. Ήμουν μόλις 21, δεν ήξερα πώς να αντιδράσω" πρόσθεσε.

Η σκηνή έκανε την Khalifa την πλέον δημοφιλή πορνοστάρ στην ιστοσελίδα του Pornhub. Παράλληλα την έκανε στόχο του Ισλαμικού Κράτους.

Το πρόσωπο της μάλιστα "τοποθετήθηκε" ψηφιακά σε σώμα άλλης γυναίκας που αποκεφαλίζεται σε ένα video που της έγινε εφιάλτης.

"Υπήρχε και μια φωτογραφία στη μηχανή αναζήτησης της Google από το διαμέρισμα μου με απειλές για τη ζωή μου" είπε. "Ήταν μια ουσιαστική απειλή θανάτου και αποφάσισα να την πάρω στα σοβαρά".

1a8

Σε μια εβδομάδα μετά την ανάρτηση της σκηνής στο διαδίκτυο η Khalifa έπεσε θύμα εκβιασμού και χλευασμού στα social media τόσο από την μουσουλμανική όσο και από την λιβανέζικη κοινότητα.

Επίσης ο ISIS τη στοχοποίησε στο Instagram.

"Ο λογαριασμός μου στο Instagram χακαρίστηκε από τον ISIS. Είχαν ξεκινήσει την προπαγάνδα μίσους εναντίον μου" πρόσθεσε.

Ωστόσο, δύο χρόνια μετά, η Khalifa θεωρεί ότι η απειλή την έκανε πιο δυνατή. "Τώρα δεν φοβάμαι κανέναν" είπε.

https://www.instagram.com/p/Bhhjqz8DwRD

Πρόσφατα η Khalifa μίλησε στο podcast του Λανς Άρμστρονγκ, The Forward, για τη δυσκολία που αντιμετωπίζει να πετάξει από επάνω της την ταυτότητα της πορνοσταρ, ακόμη και αν εργάστηκε στη βιομηχανία του ερωτικού κινηματογράφου ελάχιστο καιρό για να καθιερωθεί ως sportscaster στις ΗΠΑ.

Η ίδια είπε ότι δεν είχε ποτέ σκοπό να κάνει καριέρα ως ηθοποιός πορνογραφικών προϊόντων ωστόσο όταν της έκανε πρόταση κάποιος άντρας μετά από επέμβαση στο στήθος της, είπε το ναι.

"Το σκέφτηκα δύο εβδομάδες και έκανα το λάθος να δεχτώ την πρόταση του" είπε στον Άρμστρονγκ. Στη συνέντευξη της η Khalifa είπε για τη χαμηλή αυτοεκτίμηση των εφηβικών της χρόνων που ήταν παχύσαρκη και εξομολογήθηκε ότι ήθελε μια επιβεβαίωση αποκαλύπτει η NY Post.

"Μόλις άρχισα να γίνομαι γνωστή είπα ότι πρέπει να φύγω από αυτό το κύκλωμα" είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ