ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αναπαύσου εν ειρήνη όμορφε άγγελε: το τελευταίο αντίο της συντρόφου του Avicii στο Instagram

Αναπαύσου εν ειρήνη όμορφε άγγελε: το τελευταίο αντίο της συντρόφου του Avicii στο Instagram

"Η καρδιά μου έχει σπάσει". Έτσι ξεκινάει το τελευταίο, αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο σύντροφο της, τον dj και μουσικό παραγωγό Avicii που πέθανε σε ηλικία 28 ετών από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμή αιτίες στο Ομάν, η πρώην σύντροφός του Racquel Bettencourt.

"Τιμ, αισθάνομαι σαν να ήταν μόλις χθες που ήμασταν αχώριστοι. Μιλούσαμε και γελούσαμε μέχρι τα ξημερώματα. Οι δυό μας εναντίον όλων. Μνήμες που θα κρατήσουν μια ζωή. Με τα πάνω και τα κάτω μας, το μόνο που ήθελα είναι να είσαι υγιής και ευτυχισμένος, να είμαι δίπλα σου σε όσα βήματα και αν θέλησες να κάνεις. Να σου δώσω ζωή, να σου δώσω αφορμή για να περιμένεις κάτι καλύτερο αύριο αλλά το σύμπαν είχε άλλα σχέδια για εμάς" συνεχίζει η Bettencourt που ήταν σύντροφος του για ένα χρόνο πριν το 2014, όταν πλέον οι δρόμοι τους χώρισαν.

"Ξέρω πόσο σκληρά πάλεψες και προσπάθησες. Έκανα ό,τι μπορούσα. Σε ευχαριστώ που μου έδειξες και μου δίδαξες τι σημαίνει αληθινή αγάπη. Σε ευχαριστώ που με πήρες μαζί σου σε αυτό το ταξίδι. Ο δεσμός μας, η σχέση μας ήταν αγνή και αληθινή. Δεν νομίζω να σπάσει ποτέ. Ήσουν για πάντα και θα είσαι πάντα μέσα στην καρδιά μου. (Σ.Σ. Το τέλος) ήρθε πολύ σύντομα για σένα. Τόσο ταλαντούχος, τόσο ιδιαίτερος".

"Ήσουν το πιο σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου και για πάντα θα θυμάμαι τις στιγμές μας. Θέλω να γνωρίζεις ότι ποτέ δεν σταμάτησα να έχω αγάπη για σένα. Νιώθω γαλήνη που η μουσική του Τιμ αγαπήθηκε από δισεκατομμύρια κόσμο. Που το πνεύμα και η ανάμνηση του θα είναι στις καρδιές όλων μας για πάντα. Αναπαύσου εν ειρήνη όμορφε Άγγελε. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Με αγάπη, Raqattack".

https://www.instagram.com/p/Bh1mmK3DJvn

Μυστήριο με την αιτία θανάτου του

https://www.instagram.com/p/BZoao37l42D

Eχθές η οικογένεια του ευχαρίστησε όσους τον τίμησαν με πρωτοβουλίες και δημόσιες συγκεντρώσεις. Η οικογένεια του Τιμ Μπέργκλινγκ, του Σουηδού αστέρα της χορευτικής μουσικής, DJ και παραγωγού γνωστού ως Avicii, ο οποίος πέθανε στις 20 Απριλίου σε ηλικία 28 ετών εξέδωσε την πρώτη της ανακοίνωση τρεις μέρες μετά τον θάνατό του.

"Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη στήριξη και τα λόγια αγάπης για τον γιο και αδερφό μας. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για όσους αγαπούσαν τη μουσική του Τιμ και έχουν πολύτιμες αναμνήσεις από τα τραγούδια του" τονίζεται στην ανακοίνωση.

"Σας ευχαριστούμε για όλες τις πρωτοβουλίες που πήρατε για να τιμήσετε τον Τιμ, με δημόσιες συγκεντρώσεις, με τη μουσική του να ακούγεται από καμπάνες εκκλησιών, με αφιερώματα στο Coachella και στιγμές σιγής σε όλο τον κόσμο. Είμαστε ευγνώμονες για την προστασία της ιδιωτικότητας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Επιθυμία μας είναι αυτό να συνεχιστεί με τον ίδιο τρόπο" αναφέρει το ευχαριστήριο μήνυμα προς όλους.

Ο Avicii βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ομάν. Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, μετά τις δύο νεκροψίες που έγιναν στη σορό του Avicii, ωστόσο συνεχίζεται το μυστήριο για την αιτία θανάτου του.

"Επιβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει υποψία εγκληματικής ενέργειας στην υπόθεση θανάτου του Avicii" ξεκαθάρισε στο SkyNews πηγή προσκείμενη στους ιατροδικαστές. Χωρίς, όμως, να αποκαλύψει την η αιτία θανάτου του διάσημου Dj Avicii.

Σύμφωνα με το TMZ, ο αδελφός του μετέβη στο Muscat Hills του Ομάν, όπου έμενε ο Avicii, ελπίζοντας να βρει απαντήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος Dj έπασχε από παγκρεατίτιδα, λόγω του εθισμού του στο αλκοόλ και για το λόγο αυτό είχε αποσυρθεί από τις περιοδείες το 2016.

Εντός της εβδομάδας η σορός του Avicii αναμένεται να μεταφερθεί στη Σουηδία, όπου και θα τελεστεί η κηδεία του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ