ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Οικογενειακή υπόθεση: ο Ουίλιαμ κουμπάρος του Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ

Οικογενειακή υπόθεση: ο Ουίλιαμ κουμπάρος του Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι ζήτησε από τον μεγαλύτερο αδεφλό του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Δούκα του Cambridge, να είναι ο κουμπάρος στο γάμο του με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Την ανακοίνωση έκανε το Παλάτι του Κένσινγκτον την Πέμπτη. Τα ανάκτορα αναφέρουν ότι ο Ουίλιαμ "νιώθει τιμή για την πρόσκληση και ανυπομονεί να είναι δίπλα από τον αδελφό του στον Καθεδρικό του Αγίου γεωργίου στις 19 Μαίου"

Ο Χάρι είναι και κουμπάρος του Ουίλιαμ. Ο μικρότερος απόγονος του Καρόλου και της Νταϊάνα πάντρεψε τον μεγαλύτερο αδελφό του με την Κέιτ Μίντλετον το 2011.

Η επιλογή ήταν αναμενόμενη σημειώνει το CNNi.

Επιπλέον το Παλάτι δημοσιοποίησε περισσότερες λεπτομέρειες για το γάμο που αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των βρετανικών media τον επόμενο μήνα.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι ο 19χρονος μουσικός κλασικής μουσικής, ο Sheku Kanneh-Mason, ο πρώτος μαύρος μουσικός που τιμήθηκε ποτέ με το βραβείο BBC Young Musician of the Year θα είναι ένας από τους καλλιτέχνες που θα επενδύσουν μουσικά την τελετή μαζί με την Karen Gibson και τη χορωδία Kingdom Choir.

Πάνω από 600 είναι οι προσκεκλημένοι στην τελετή του γάμου του πριγκιπικού ζεύγους Χάρι και Μέγκαν, ενώ περισσότεροι από 2.600 άνθρωποι έχουν προσκληθεί στο πάρκο του πύργου του Ουίνδσορ για την άφιξη αλλά και την αναχώρηση του ζεύγους των Χάρι και Μαρκλ μετά το μυστήριο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ