ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σε αγαπώ, είσαι δράκος ενέργειας! Ο Κάνιε Oυέστ αποθεώνει τον «αδελφό» Τραμπ στο Twitter

Σε αγαπώ, είσαι δράκος ενέργειας! Ο Κάνιε Oυέστ αποθεώνει τον «αδελφό» Τραμπ στο Twitter

Ο Κάνιε Ουέστ, σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν και εκκεντρικός δημιουργός των πάντων (από μουσική σε μόδα και online επιχειρηματικότητα ο Ουέστ μετράει οπαδούς και εκατομμύρια εσόδων με τις εταιρίες και τα προίόντα του) επέστρεψε στο Twitter και εξομολογήθηκε την αδυναμία του στο πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο αμερικανός ράπερ Κάνιε Ουέστ απέτισε τιμή στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ γράφοντας ότι τον "αγαπά" και τον θεωρεί "αδελφό" του, ένα μήνυμα για το οποίο ο άμεσα ενδιαφερόμενος τον ευχαρίστησε θερμά.

"Δεν είστε υποχρεωμένοι να συμφωνείτε με τον Τραμπ, όμως το πλήθος δεν μπορεί να με εμποδίζει να τον αγαπώ", έγραψε στο Twitter χθες, Τετάρτη. "Είμαστε και οι δύο δράκοι ενέργειας. Είναι αδελφός μου".

"Ευχαριστώ Κάνιε, πολύ cool!", του απάντησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, μέσω του δικού του λογαριασμού στo Twitter.

O καλλιτέχνης που έχει τιμηθεί με 21 βραβεία Grammy είχε ήδη εκφράσει δημόσια τη στήριξή του στον Τραμπ, κυρίως κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας λίγο μετά τις προεδρικές εκλογές του 2016, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν τον ψήφισε.

Μερικές εβδομάδες αργότερα, είχε εμφανιστεί στο πλευρό του εκλεγμένου προέδρου στην αίθουσα υποδοχής του Πύργου Τραμπ, στη Νέα Υόρκη, αφότου είχε μια συνομιλία μαζί του.

Την Τετάρτη, ο Κάνιε Ουέστ ανάρτησε επίσης μια φωτογραφία του που φορά το καπελάκι που γράφει "Make America Great Again", το σύνθημα του υποψηφίου ρεπουμπλικανού κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας του 2016.

Σε άλλο μήνυμα, ο ράπερ που γεννήθηκε στην Ατλάντα και μεγάλωσε στο Σικάγο, ανάρτησε μια φωτογραφία που έδειχνε ότι το καπελάκι του είχε υπογραφεί από τον ίδιο τον Τραμπ.

Επίσης, ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε εκ νέου σε μια υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές του 2024.

Από ράπερ πρόεδρος;

Προσβλέποντας ίσως σε μια πολιτική καριέρα και ενδεχομένως στη διαδοχή του Ντόναλντ Τραμπ, ο Ουέστ ανάρτησε στο Twitter φωτογραφία από το πόστερ που δείχνει το πρόσωπό του, από πάνω το σύνθημα "Keep America Great" και από κάτω το hashtag #Kanye2024.

Μετά την ανάρτηση μηνυμάτων από τη σύζυγό του, Κιμ Καρντάσιαν Ουέστ, που διευκρίνιζαν ότι τα μηνύματα του Ουέστ εκφράζουν τις προσωπικές του και μόνο απόψεις, ο σχεδιαστής της φίρμας ένδυσης και υπόδησης Yeezy εξήγησε ότι "δεν συμφωνεί με όλα όσα κάνει ο Τραμπ".

"Μόνο με εμένα είμαι 100% σύμφωνος", γράφει σε άλλο μήνυμα.

Έπειτα από σχεδόν έναν χρόνο μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Κάνιε Ουέστ ξανάρχισε να αναρτά μηνύματα στο Twitter, από το οποίο έχασε περίπου 10 εκατομμύρια ακόλουθους σε σχέση με τον Μάιο του 2017 (και όπου έχει ακόμη 27 εκατομμύρια).

Και μετά σειρά έχει ο Έλον Μασκ

Επιπλεον ο Ουέστ ευχαριστεί τον Έλον Μασκ για το καινούργιο του αυτοκίνητο. "Πραγματικά αγαπώ το Τέσλα μου. Είμαι στο μέλλον. Σ' ευχαριστώ, Έλον" τουίταρε ο Κάνιε εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την ευγνωμοσύνη του στον ιδιοκτήτη της εταιρείας.

Οι δυο τους έγιναν φίλοι όταν, πριν τρία χρόνια, στην περίφημη λίστα του Time για τα πρόσωπα που, τη συγκεκριμένη χρονιά, ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή, ο Μασκ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ράπερ.

"Αλλά ο Κάνιε σκέφτεται. Συνεχώς. Για τα πάντα. Και θέλει να κάνουν όλοι το ίδιο: να εμπλέκονται, να διερωτώνται, να σπρώχνουν πιο πέρα τα όρια. Τώρα που είναι μια χιονοστιβάδα της ποπ κουλτούρας, έχει την πλατφόρμα για να το καταφέρει αυτό. Δεν φοβάται να τον κρίνουν ή να τον γελοιοποιήσουν, στη διαδικασία να το πετύχει" είχε γράψει, το 2015, ο Μασκ.

Η δημοσιότητα που, με καλές προθέσεις, πρόσφερε ο Κάνιε Ουέστ στην Tesla, δεν θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερη στιγμή. Πρόσφατα, ο Ίλον έστειλε στους υπαλλήλους της εταιρείας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αναφέροντας σειρά πρωτοβουλιών για αύξηση της παραγωγικότητας με στόχο την επίτευξη, έως το τέλος της φετινής χρονιάς, του στόχου της βιώσιμης κερδοφορίας.

Η εταιρεία θέλει να είναι σε θέση, τον Ιούνιο, να συναρμολογεί 6.000 μονάδες του σεντάν Model 3, την εβδομάδα.

Η τιμή της μετοχής της Tesla στο χρηματιστήριο έχει υποχωρήσει κατά σχεδόν 7% και όλα αυτά συμβαίνουν την περίοδο που διεξάγεται έρευνα για εργατικά ατυχήματα στις εργοστασιακές μονάδες της αυτοκινητοβιομηχανίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ