ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζέιμι Όλιβερ: θέλει να βάλει σε δίαιτα όλη τη Βρετανία με τις ευλογίες της Τερέζα Μέι

Τζέιμι Όλιβερ: θέλει να βάλει σε δίαιτα όλη τη Βρετανία με τις ευλογίες της Τερέζα Μέι

Ο Βρετανός celebrity chef έχει δύο στόχους που θέλει να κατορθώσει -σύντομα. Ο Τζέιμι Όλιβερ αποκάλυψε ότι δίνει καθημερινά μάχη κατά της παχυσαρκίας και της κακής διατροφής τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Όλιβερ δήλωσε ότι θέλει να χάσει τέσσερα με έξι κιλά και έχει προσλάβει προσωπικό γυμναστή για να μπορέσει να απαλλαγεί από αυτά.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο ο 42χρονος σεφ "συνεργάζεται με τον γυμναστή Τζέιμι Σόϊερ.

"Είναι καταπληκτικός επαγγελματίας και καλός φίλος. Είμαι τέσσερα κιλά... έξι κιλά... βαρύτερος από ό,τι πρέπει να είμαι. Θα τα ξεφορτωθώ τους επόμενους μήνες, ήμουν πάντα δραστήριος ως παιδί και σε αρκετά καλή κατάσταση μέχρι τα 30 μου και τότε άρχισα να παίρνω βάρος"΄είπε ο ίδιος ο Όλιβερ.

Επιπλέον, την περασμένη μόλις εβδομάδα ο Όλιβερ έστειλε ένα σχέδιο με 13 σημεία στην πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι, το οποίο, εάν εφαρμοστεί, πιστεύει ότι θα μεταμορφώσει τις ζωές των παιδιών της Βρετανίας.

"Για πρώτη φορά θα πρέπει να βάλουμε την υγεία των παιδιών πάνω από την πολιτική. Τα παιδιά είναι το μέλλον της Βρετανίας, το οποίο για μένα είναι ηθικά πιο πάνω από οποιαδήποτε πολιτική θέση" είπε και πρόσθεσε: "Αυτή η επιστολή σημαίνει πολλά για μένα. Οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων έβαλαν τις διαφορές τους στην άκρη και είπαν: Δεν συμφωνούμε σε όλα, αλλά συμφωνουμε σε αυτό".

Είπε ακόμα ότι η παιδική παχυσαρκία είναι μία περίπλοκη υπόθεση και χρειάζονται πολλές αλλαγές, αλλά πιστεύει ότι η επιστολή που έχει στείλει θα καταρίψει όλα τα εμπόδια ώστε η Τερέζα Μέι και το υπουργικό συμβούλιο να πράξουν το σωστό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ