ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αυτοκτόνησε με σπασμένο γυαλί: Οι τελευταίες ώρες του Avicii

Αυτοκτόνησε με σπασμένο γυαλί: Οι τελευταίες ώρες του Avicii
REUTERS/Lucy Nicholson/File Photo

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τον θάνατο του 28χρονου μουσικού παραγωγού και DJ Avicii.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η οποία επικαλείται την ιστοσελίδα TMZ, ο Avicii έχασε τη ζωή του από ακατάσχετη αιμορραγία, η οποία ήταν αποτέλεσμα τραύματος που προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του.

Με λίγα λόγια, ο αδικοχαμένος Σουηδός σούπερ σταρ της μουσικής, αυτοκτόνησε, πιθανότατα κόβοντας τις φλέβες του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Avicii, το όνομα του οποίου ήταν Τιμ Μπέρλινγκ, βρέθηκε νεκρός στο Ομάν, στις 20 Απριλίου, με τον θάνατό του να αποδίδεται σε αυτοκτονία, σύμφωνα με την οικογένειά του που αποκάλυψε πως ο διάσημος Dj άφησε πίσω του ένα σημείωμα.

Ο DJ, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του σε ένα θέρετρο στο Μουσκάτ του Ομάν, ήταν μια «εύθραυστη ψυχή» που «δεν μπορούσε να προχωρήσει στη ζωή πλέον», ανέφεραν οι συγγενείς του.

Η ανακοίνωση, μεταφρασμένη από τα σουηδικά, έχει ως εξής: «Ο αγαπημένος μας Τιμ ήταν ένας αναζητητής, μια εύθραυστη καλλιτεχνική ψυχή που έψαχνε απαντήσεις σε υπαρξιακά ερωτήματα. Ένας τελειομανής που κατάφερνε το ακατόρθωτο που ταξίδευε και εργαζόταν σκληρά σε ρυθμούς που τον οδήγησαν σε ακραίο στρες.

Όταν σταμάτησε τις περιοδείες, ήθελε να βρει μια ισορροπία στη ζωή για να είναι ευτυχισμένος. Αγωνίστηκε απέναντι σε σκέψεις για την ουσία, τη ζωή, την ευτυχία. Δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ