ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

ΑΒΒΑ: μετά το δισκογραφικό comeback επιστρέφουν στα μουσικά φεστιβάλ του κόσμου;

ΑΒΒΑ: μετά το δισκογραφικό comeback επιστρέφουν στα μουσικά φεστιβάλ του κόσμου;

Μόλις μια εβδομάδα περίπου πριν οι ABBA ανακοίνωσαν τη δισκογραφική επιστροφή τους μετά από 35 περίπου χρόνια. Η φρεντίτιδα γύρω από το όνομα τους ήταν εύλογο να ξεκινήσει.

Με πολλούς θαυμαστές τους να περιμένουν να τους δουν σε ζωντανή εμφάνιση στα μεγάλα μουσικά φεστιβάλ οι ABBA αποφάσισαν να βάλουν τέλος στις φήμες που τους ήθελαν να συμμετέχουν στο επόμενο Φεστιβάλ του Γκλάστονμπερι τερματίζοντας πολλές μουσικές ελπίδες.

Την περασμένη εβδομάδα οι θρύλοι της ποπ ανακοίνωσαν ότι ύστερα από 35 χρόνια θα κυκλοφορήσουν δύο νέα τραγούδια που έγραψαν μαζί, ενώ το συγκρότημα σχεδιάζει μία "εικονική" περιοδεία για το 2019 χρησιμοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία του ολογράμματος.

Ερωτηθείσα αν μπορούσαν να παίξουν στο Γκλάστο, η εκπρόσωπος και μάνατζερ των ABBA Gorel Hanser είπε στην εφημερίδα Mirror "Όχι, σίγουρα όχι. Πρέπει να τους θυμόμαστε όπως ήταν στη δεκαετία του 1970 και να τους ακούσουμε όπως τραγουδούν σήμερα".

"Η απόφαση να κάνουμε μία περιοδεία με το άβαταρ των ΑΒΒΑ είχε μία απροσδόκητη ανταπόκριση", αναφέρουν σε δήλωσή τους τα μέλη του συγκροτήματος.

https://www.instagram.com/p/BiEl5cslkdR

"Και οι τέσσερις μας αισθανόμαστε ότι, μετά από περίπου 35 χρόνια, θα μπορούσε να είναι διασκεδαστικό να ενώσουμε ξανά τις δυνάμεις μας και να πάμε στο στούντιο ηχογράφησης. Και το κάναμε. Και ήταν σαν να είχε παγώσει ο χρόνος και σαν να πήγαμε σύντομες διακοπές. Μια εξαιρετικά χαρούμενη εμπειρία".

"Γράψαμε δύο νέα τραγούδια και το ένα από αυτά θα προβληθεί σε μια τηλεοπτική εκπομπή που παράγεται ειδικά για το NBC και το BBC τον ερχόμενο Δεκέμβριο" πρόσθεσαν.

ABBA3

ΔΗΜΟΦΙΛΗ