ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Δεν είναι αργά να ακυρώσεις τον γάμο: ο αδελφός της Μαρκλ προειδοποιεί τον Χάρι

Δεν είναι αργά να ακυρώσεις τον γάμο: ο αδελφός της Μαρκλ προειδοποιεί τον Χάρι

Υπάρχει ένα άτομο που δεν είναι ενθουσιασμένο για τον επερχόμενο βασιλικό γάμο μεταξύ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ - ο αδελφός της.

Σε μια χειρόγραφη επιστολή που απευθύνεται στον Χάρι, ο αδελφός της Mαρκλ, ο 51χρονος Tόμας Μαρκλ Τζούνιορ, επικρίνει την αδελφή του και υπενθυμίζει στον μέλλοντα σύζυγο της ότι δεν είναι "πολύ αργά" για να ακυρώσει τον γάμο.

Στην επιστολή που έφερε στο φως το tabloid περιοδικό In Touch, ο 51χρονος γράφει: "Καθώς ο χρόνος μετράει ανάποδα είναι σαφές ότι η επιλογή σας είναι το μεγαλύτερο λάθος στην ιστορία των βασιλικών γάμων".

Ο μεγαλύτερος αδερφός της Μαρκλ επιτίθεται στη σχέση της με τον πατέρα τους ο οποίος, σύμφωνα με τον Τόμας έχει βοηθήσει οικονομικά τη Μάρκλ.

Σύμφωνα με τον Τόμας που δεν έχει συναντηθεί με την ετεροθαλή αδελφή του από το 2011 η επιλογή της αμερικανίδας ηθοποιού να μην προσκαλέσει την οικογένειά της στο μυστήριο της 19ης Μαίου δείχνει τον χαρακτήρα της.

"Τι άνθρωπος θα έκανε κάτι τέτοιο;" αναρωτιέται.

Στην επιστολή, ο αδελφός της Μαρκλ επιτίθεται στο Χόλιγουντ για τη μετάλλαξη της αδελφής του. "Είναι φανερό ότι η ελάχιστη φήμη που κέρδισε στο Χόλιγουντ της φούσκωσε τα μυαλά. Την έκανε μια ρηχή, μπερδεμένη γυναίκα που θα σας γελοιποιήσει τόσο εσάς όσο και τη βασιλική οικογένεια" σημειώνει.

Ολοκληρώντας την επιστολή του, ο Τόμας κατηγορεί τη Μάρκλ ότι κρατάει την οικογένεια τους χωρισμένη ωστόσο παραδέχεται ότι τη νιώθει "ακόμα αδερφή του".

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο αδελφός της Μαρκλ μίλησε εναντίον της.

Τον περασμένο μήνα, ο ίδιος είπε στη Daily Mirror ότι η Mαρκλ "έχει λησμονήσει τις ρίζες της".

"Δίνει τη μεγαλύτερη παράσταση της ζωής της. Όλο αυτό που δείχνει είναι ψεύτικο" πρόσθεσε.

Ο Tόμας Μαρκλ Τζούνιορ δεν είναι προσκεκλημένος στον γάμο της Μαρκλ με τον Χάρι. Αυτό όμως δεν τον ενοχλεί, λέει. "Είμαι απλά μπερδεμένος και αναστατωμένος. Κάποτε ήμασταν τόσο κοντά".

Μπορείτε να διαβάσετε την επιστολή εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ