ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η κρυφή κόρη μου; Η Κάρλα Μπρούνι για την ομοιότητα της με τη Μπέλα Χαντίντ

Η κρυφή κόρη μου; Η Κάρλα Μπρούνι για την ομοιότητα της με τη Μπέλα Χαντίντ

"Η κρυφή κόρη μου;" Με αυτή τη λεζάντα η Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί σχολιάζει από τις Κάννες την ομοιότητα της με το μοντέλο Μπέλα Χαντίντ σε μια ανάρτηση που έγινε viral στο Instagram για πολλούς λόγους. 

Η κομψότητα των δύο μοντέλων είναι ένας από αυτούς. Ωστόσο η διαβολική ομοιότητα των δύο είναι αυτή που απασχόλησε τους πάντες μετά την ανάρτηση στο Instagram της πρώην πρώτης κυρίας της Γαλλίας που επισκέφθηκε τις Κάννες την Κυριακή, 13 Μαίου.

Η Μπρούνι-Σαρκοζί περπάτησε στο κόκκινο χαλί της Κρουαζέτ στο στο περιθώριο του 71ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. φορώντας ένα λευκό φόρεμα. Μετά την προβολή της ταινίας του Gilles Lellouche "Le Grand Bain" η Μπρούνι βρέθηκε σε δείπνο όπου και συνάντησε την "χαμένη" κόρη της, Μπέλλα Χαντίντ.

Η απορία της Μπρούνι χαιρετήθηκε από τους followers και των δύο μοντέλων που έχουν ενθουσιαστεί με την ομοιότητα των δύο μοντέλων.

https://www.instagram.com/p/Biu6zEshaAN

Επιπλέον η νεότερη των Χαντίντ, η Μπέλα, είναι το μοντέλο στο εξώφυλλο του τεύχους Ιουνίου του Harper’s Bazaar. Στη συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφηση η Χαντίντ εξομολογείται στην αδελφή της Τζίτζι που εκτελεί χρέη δημοσιογράφου ότι η μεγαλύτερη δυσκολία της είναι να χαμογελάει.

"Δεν περνάει ένα 24ωρο χωρίς να χαμογελάσω. Ο κόσμος με κατηγορεί ότι έχω πάντα την ίδια 'βαρετή' έκφραση στο πρόσωπο μου. Δεν καταλαβαίνουν ότι δεν είναι η επιλογή μου αλλά το αποτέλεσμα όσων μου ζητούν συνήθως οι φωτογράφοι που θέλουν να είσαι 'χαλαρή', να έχεις την έκφραση κάποιας που δεν νοιάζεται..." λέει η Bella που περπάτησε στις Κάννες επιβεβαιώνοντας ότι το χαμόγελο της πάει πολύ.

Στην ίδια συέντευξη η νεότερη των αδελφών Χαντίντ αποκαλύπτει ότι δεν της αρέσει πλέον να ξενυχτάει, προτιμάει μια νύχτα στο σπίτι, ξαπλωμένη στον καναπέ από μια έξοδο μέχρι πρωίας και άλλα κλισέ που λένε οι Χαντίντ μεταξύ τους.

https://www.instagram.com/p/BiwhHRNHcXA

ΔΗΜΟΦΙΛΗ