ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Shannen Doherty: υποβλήθηκε σε εγχείρηση αποκατάστασης στήθους μετά τη μαστεκτομή

Shannen Doherty: υποβλήθηκε σε εγχείρηση αποκατάστασης στήθους μετά τη μαστεκτομή

Η Μπρέντα του τηλεοπτικού 90210, Shannen Doherty, επέστρεψε στο νοσοκομείο συνεχίζοντας να δίνει μάχη ενάντια στον καρκίνο.

Η Doherty ευχαρίστησε τη μητέρα της για τη σταθερή υποστήριξη από τότε που η πρωταγωνίστρια του Χόλιγουντ διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, δύο χρόνια πριν.

H ηθοποιός του 90210 μοιράστηκε μια φωτογραφία της την Κυριακή το πρωί από το νοσοκομειακό κρεβάτι με τη μητέρα της Ρόζα Ντόχερτι στο πλάι της.

"Χρόνια πολλά για την ημέρα σου μητέρα. Σε φέρνω μόνο στα καλύτερα μέρη... νοσοκομειακό φαγητό... νοστιμιά..." γράφει με χιούμορ η 47χρονη. "Σ 'αγαπώ. Σε ευχαριστώ που είσαι πάντα εκεί. Θα έγραφα περισσότερα αλλά ο πόνος επιστρέφει @themamarosa #reconstruction".

Η Ντόχερτι έχει κάνει τη μάχη της με τον καρκίνο δημόσια υπόθεση για να δώσει κουράγιο και να εμπνεύσει άλλους καρκινοπαθείς.

https://www.instagram.com/p/BhKXUtlBuoL

"Ναι, έχω καρκίνο του μαστού και υποβάλλομαι σε θεραπεία" είχε αποκαλύψει στο περιoδικό People to 2016. "Συνεχίζω να τρώω σωστά, να κάνω γυμναστική και να είμαι αισιόδοξη απέναντι στη ζωή" συνέχισε. "Είμαι ευγνώμων στην οικογένειά μου, τους φίλους και τους γιατρούς για την υποστήριξή τους και, φυσικά, τους fan μου που έμειναν δίπλα μου" έλεγε.

Η Ντόχερτι αποκάλυψε τον Αύγουστο του 2016 στην εκπομπή Entertainment Tonight ότι είχε υποβληθεί σε μαστεκτομή τον Μάιο του ίδιου έτους και μίλησε για τις δυσκολίες μετά την επέμβαση, το πως ένιωσε όταν έπρεπε να αγοράσει άλλο στηθόδεσμο μετά την εγχείρηση.

"Ήταν τραυματικό, φρικτό. Η μαμά μου ράγισε, άρχισε να κλαίει" είχε πει.

Τον Απρίλιο του 2018, η Ντόχερτι ενημέρωσε τους followers της ότι πρέπει να συνεχίσει τις θεραπείες μετά από νέες εξετάσεις που αποκάλυψαν δύο όγκους.

https://www.instagram.com/p/BivaSFCg8oi

"Ο ένας δεν ίναι ανησυχητικός, ο άλλος είναι" έγραψε στις 4 Απριλίου. "Αλλά ακόμα και μετά από αυτό το νέο παραμένω αισιόδοξη και παραμένω εδώ" σημείωσε. "Ο καρκίνος αλλάζει τη ζωή σας με τρόπους που κανείς δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί" πρόσθεσε συνοδεύοντας την ανάρτηση της με το hashtag #stillacancerslayer (σσ. ακόμη σφαγέας του καρκίνου).

Η Ντόχερτι αποκάλυψε ότι είναι ρεαλίστρια και δηλώνει έτοιμη να αντιετωπίσει τις μεταστάσεις του καρκίνου.

"Όπως γνωρίζει κάθε μέλος της οικογένειάς μου, τα επόμενα πέντε χρόνια είναι ζωτικής σημασίας", δήλωσε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. "Οι μεταστάσεις συμβαίνουν, συνεχώς. Πολλοί από εσάς το έχετε ζήσει πριν από εμένα. Οπότε, με καρδιά ανάλαφρη, περιμένω" έγραψε η Ντόχερτι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ