ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αυτό δεν είναι γάμος, είναι καλλιστεία σκύλων! Η Έιμι Σούμερ λυπάται τη Μέγκαν Μαρκλ

Αυτό δεν είναι γάμος, είναι καλλιστεία σκύλων! Η Έιμι Σούμερ λυπάται τη Μέγκαν Μαρκλ

H κωμικός Έιμι Σούμερ σχολίασε σε ραδιοφωνική εκπομπή της Αυστραλίας τον βασιλικό γάμο του Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ. Τα όσα είπε μόνο κολακευτικά δεν είναι.

Η 36χρονη κωμικός δήλωσε στην εκπομπή "Fitzy and Wippa" ότι ο βασιλικός γάμος θα είναι μια "παταγώσης αποτυχία" και συνέκρινε το πολυαναμενόμενο γεγονός με τα καλλιστεία σκύλων που κάθε χρόνο λαμβάνουν χώρα στο Ουέστμινστερ.

Επιπλέον η Σούμερ είπε ότι νιώθει άσχημα για τη Μαρκλ και την πίεση που ζει όλο αυτό τον καιρό που βρίσκεται κάτω από τον προβολέα ως μέλλουσα σύζυγος του γαλαζοαίματου της Βρετανίας.

"Το κακόμοιρο το κορίτσι. Υποτίθεται ότι ο γάμος είναι η μέρα της νύφης. Θα έπρεπε να είναι η μέρα της. Αλλά όχι, σε αυτή την περίπτωση δεν είναι. Η Μαρκλ πρέπει να χαιρετήσει και να υποδεχθεί όλους αυτούς τους άγνωστους, τους ξένους διπλωμάτες που δεν γνωρίζει καν. Φαντάζεστε χειρότερη γαμήλια τελετή;" αναρωτήθηκε η Σούμερ.

"Οι συμμαθήτριες της δεν θα είναι εκεί. Είναι σαν μια παρέλαση, είναι σαν τα καλλιστεία σκύλων στο Ουέστμινστερ" είπε.

Σήμερα η Μαρκλ έσπασε τη σιωπή της με επίσημη ανακοίνωση για το οικογενειακό δράμα της.

Η Μαρκλ επιβεβαίωσε ότι ο πατέρας της δεν θα είναι στο γάμο μετά από τα προβλήματα υγεία που αντιμετωπίζει.

"Δυστυχώς ο πατέρας μου δεν θα παραστεί στον γάμο", ανέφερε η Μαρκλ σε ανακοίνωσή της που εκδόθηκε από το Παλάτι του Κένσινγκτον.

"Πάντα ενδιαφερόμουν για τον πατέρα μου και ελπίζω να πάρει τον χρόνο που χρειάζεται για να επικεντρωθεί στην υγεία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης. Θα ήθελα να γνωρίζετε πόσο πολύ ο Χάρι και εγώ περιμένουμε να μοιραστούμε την ιδιαίτερη αυτή μέρα μας μαζί σας το Σάββατο" δήλωσε.

Ο Τόμας Μαρκλ, ο οποίος ζει στο Μεξικό, υποβλήθηκε με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγες ημέρες, γεγονός που καθιστά απαγορευτική την παρουσία του στον γάμο της κόρης του με τον πρίγκιπα Χάρι το Σάββατο, μετέδωσε χθες Τετάρτη η ιστοσελίδα με ειδήσεις για τις διασημότητες TMZ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι ρεπόρτερς της επικοινώνησαν με τον 73χρονο Τόμας Μαρκλ, ο οποίος ακουγόταν σε καλή κατάσταση και είπε ότι οι γιατροί του εμφύτευσαν τρία stents (το γνωστό μπαλονάκι).

Ο Τόμας Μαρκλ υπέστη πρόσφατα έμφραγμα και έπειτα από έντονους πόνους που είχε στο στήθος τη Δευτέρα εισήχθη και πάλι στο νοσοκομείο όπου κρίθηκε απαραίτητη η χειρουργική επέμβαση χθες το πρωί.

Επιπλέον, ο πατέρας της Μαρκλ υποστήριξε ότι αυτό που του προκάλεσε το έμφραγμα ήταν η ανοιχτή επιστολή που έστειλε ο γιος του Τόμας ο νεότερος και ετεροθαλής αδελφός της Μαρκλ στον πρίγκιπα Χάρι. Σε αυτή τον προειδοποιούσε ότι δεν είναι αργά για να ακυρώσει το γάμο.

Στην επιστολή που έφερε στο φως το tabloid περιοδικό In Touch, ο 51χρονος γράφει: "Καθώς ο χρόνος μετράει ανάποδα είναι σαφές ότι η επιλογή σας είναι το μεγαλύτερο λάθος στην ιστορία των βασιλικών γάμων".

Στην επιστολή, ο αδελφός της Μαρκλ επιτίθεται στο Χόλιγουντ για τη μετάλλαξη της αδελφής του. "Είναι φανερό ότι η ελάχιστη φήμη που κέρδισε στο Χόλιγουντ της φούσκωσε τα μυαλά. Την έκανε μια ρηχή, μπερδεμένη γυναίκα που θα σας γελοιποιήσει τόσο εσάς όσο και τη βασιλική οικογένεια" σημειώνει.

Ολοκληρώντας την επιστολή του, ο Τόμας κατηγορεί τη Μάρκλ ότι κρατάει την οικογένεια τους χωρισμένη ωστόσο παραδέχεται ότι τη νιώθει "ακόμα αδερφή του".

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο αδελφός της Μαρκλ μίλησε εναντίον της. Τον περασμένο μήνα, ο ίδιος είπε στη Daily Mirror ότι η Mαρκλ "έχει λησμονήσει τις ρίζες της".

"Δίνει τη μεγαλύτερη παράσταση της ζωής της. Όλο αυτό που δείχνει είναι ψεύτικο" πρόσθεσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ