ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βασιλικός γάμος: ο Κάρολος θα παραδώσει τη Μαρκλ στο Χάρι-παρανυφάκια οι Τζορτζ & Σάρλοτ

Βασιλικός γάμος: ο Κάρολος θα παραδώσει τη Μαρκλ στο Χάρι-παρανυφάκια οι Τζορτζ & Σάρλοτ

Μετά την Ελλάδα και την Κρήτη στην γαμήλια τελετή της χρονιάς. Ο διάδοχος του θρόνου της Βρετανίας, πρίγκιπας Κάρολος θα περπατήσει την Μέγκαν Μαρκλ στο εντυπωσιακό παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου και θα την παραδώσει στον Χάρι, ανακοίνωσε το παλάτι του Kένσινγκτον.

"Η κα Mέγκαν Μαρκλ ζήτησε από τον Πρίγκιπα της Ουαλίας να την συνοδεύσει την ημέρα του γάμου της", αναφέρει σε ανακοίνωση του. "Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει με αυτόν τον τρόπο την κ. Mαρκλ στη Βασιλική Οικογένεια".

Η ανακοίνωση έγινε μια μέρα μετά την επιβεβαίωση της Μαρκλ ότι ο πατέρας της δεν θα μπορέσει να τη συνοδέψει στη γαμήλια τελετή λόγω προβλημάτων υγείας.

"Δυστυχώς ο πατέρας μου δεν θα παραστεί στον γάμο", ανέφερε η Μαρκλ σε ανακοίνωσή της που εκδόθηκε από το Παλάτι του Κένσινγκτον.

"Πάντα ενδιαφερόμουν για τον πατέρα μου και ελπίζω να πάρει τον χρόνο που χρειάζεται για να επικεντρωθεί στην υγεία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης. Θα ήθελα να γνωρίζετε πόσο πολύ ο Χάρι και εγώ περιμένουμε να μοιραστούμε την ιδιαίτερη αυτή μέρα μας μαζί σας το Σάββατο" δήλωσε.

Ο Κάρολος, πατέρας του Χάρι και ο μελλοντικός πεθερός της Μαρκλ έχει συνοδέψει στο παρελθόν και άλλες γυναίκες στην μεγαλύτερη μέρα της ζωής τους ως νύφες.

Το 2016 συνόδεψε την Αλεξάνδρα Κνάτσμπουλ, τη βαφτισιμιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο γάμο της με τον Τόμας Χούπερ.

"Κομμάτι της οικογένειας"

Σε συνέντευξη του στο BBC τον Νοέμβριο, ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε ότι ο πατέρας του Κάρολος ήταν ένα από τα πρώτα μέλη της βασιλικής οικογένειας που συνάντησε τη Μαρκλ.

"Η οικογένεια ήταν σίγουρα υποστηρικτική στην επιλογή μου", είπε.

"Όλοι είναι απίστευτοι" έχει πει η Μαρκλ. "Νιώθω όχι απλά κομμάτι ενός θεσμού αλλά και μέλος της ίδιας της οικογένειας" πρόσθεσε σε συνέντευξη της.

Η τελετή πραγματοποιείται. Η μητέρα της Μαρκλ είναι ήδη στο Λονδίνο για τις προετοιμασίες του γάμου. Η Ντόρια Γκάρλαντ θα είναι στο πλαί της κόρης της στην άφιξη της στο ιστορικό παρεκκλήσι της Βρετανίας.

Επιπλέον οι δύο απόγονοι του αδελφού του Χάρι, του Ουίλιαμ, ο πρίγκιπας Tζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ θα είναι παρανυφάκια στην τελετή.

Τέλος το Μπάκιγχαμ ενημέρωσε την Παρασκευή ότι ο 96χρονος πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, θα είναι παρών στον γάμο σε μία σπάνια εμφάνιση του καθώς έχει αποσυρθεί από τον δημόσιο βίο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ