ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Με τσάκισε: η Μητέρα των Δράκων για το φινάλε του Game of Thrones στο Vanity Fair

Με τσάκισε: η Μητέρα των Δράκων για το φινάλε του Game of Thrones στο Vanity Fair

H Eμίλια Κλαρκ, η Ντενέρις Ταργκάριεν στην εποποιία του Game of Thrones ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για τον τελευταίο, όγδοο κύλο της σειράς που έγραψε ιστορία και αποκάλυψε στη νέα της συνέντευξη στο Vanity Fair για τα συναισθήματα που την κατέκλυσαν στην τελευταία σκηνή.

"Με τσάκισε" είπε η Κλαρκ. "Γνωρίζοντας ότι πρόκειται να είναι η τελευταία εντύπωση που θα έχει κάποιος για την Ντενέρις..." πρόσθεσε ως άλλη Σφίγγα η Μητέρα των Δράκων με αφορμή την νέα της κινηματογραφική περιπέτεια στο σύμπαν του Star Wars.

Η Κλαρκ συμμετέχει στην περιπέτεια Solo: A Star Wars Story. Η ηθοποιός αστειεύτηκε για το γεγονός ότι όλα στη ζωή της είναι "spoiler".

Πρέπει να προωθήσει τα έργα της χωρίς να αποκαλύψει πάρα πολλά από την πλοκή ή τις σκηνές, μια αποστολή που είναι εξαιρετικά δύσκολη πρόσθεσε.

Σε άλλη συνέντευξή της η Κλαρκ μίλησε περισσότερο για το πώς ήταν να συμμετέχει στο γύρισμα της τελευταίας σκηνής με την ομάδα με την οποία συνεργάστηκε σχεδόν για μια δεκαετία τώρα.

Ναυάγιο

"Ήμουν ένα ναυάγιο μέσα μου. Με παρηγορούσαν, μου έλεγαν 'Εμίλια, είναι όλα εντάξει'. Και τους απαντούσα: "Μα είναι η τελευταία φορά...!"

Όσον αφορά το φινάλε της σειρά αρκετά από τα μέλη του cast μέλη έχουν ήδη αποκαλύψει ότι θα είναι γλυκόπικρο.

Πολλοί θάνατοι μπορούν να συμβούν σε έξι επεισόδια που θα ολοκληρώσουν με επικό τρόπο τη σειρά.

Η τελευταία σεζόν θα επικεντρωθεί στην τελική μάχη ενάντια στον βασιλιά της νύχτας και στον αγώνα για το σιδερένιο θρόνο.

Η σειρά θα προβληθεί το 2019.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ