ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Netflix: επενδύει $150 εκατομμύρια στην πιο ακριβή παραγωγή του για τον Ράιαν Ρέινολντς

Netflix: επενδύει $150 εκατομμύρια στην πιο ακριβή παραγωγή του για τον Ράιαν Ρέινολντς

Το Netflix ανοίγει το ταμείο και επενδύει 150 εκατομμύρια δολάρια στην πιο ακριβή παραγωγή του μέχρι σήμερα. Το δίκτυο επενδύει στο ταλέντο του Ράιαν "Deadpool" Ρέινολντς αλλά και του "εκρηκτικού" σκηνοθέτη των blockbuster Μάικλ Μπέι για το "Six Underground".

Ακολουθώντας το παράδειγμα του "Bright" με τον Γουίλ Σμιθ, επίσης παραγωγής Netflix, o κολοσσός του streaming συνεργάζεται με το δίδυμο για το επερχόμενο θρίλερ δράσης "Six Underground" που ξεπερνάει τον προϋπολογισμό του "Bright" με εξήντα εκατομμύρια δολάρια επιπλέον.

Το σενάριο της ταινία υπογράφουν οι συνεργάτες του Ρέινολντς στο επιτυχημένο "Deadpool", Paul Wernick και Rhett Reese.

Το "Six Underground" αναμένεται να κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα του Netflix το 2019.

Ο κινηματογραφικός Deadpool στην πραγματική του ζωή είναι ένας κανονικός άνθρωπος.

Όχι ότι δεν το ξέραμε αυτό για τον Ράιαν Ρέινολντς που ενσαρκώνει τον πασίγνωστο υπερήρωα της Marvel, απλά η άνεση με την οποία μίλησε για την μακροχρόνια κατάθλιψή του ήρθε να το επιβεβαιώσει.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη μάχη του με την αγχώδη διαταραχή και κατ' επέκταση την κατάθλιψη.

Αποκάλυψε μάλιστα πως χρειάζεται να ασκείται καθημερινά ώστε να ξεφορτώνεται τους «δαίμονές» του, γιατί διαφορετικά αρχίζει να αισθάνεται λίγο μελαγχολικός.

Η κατάθλιψη ενός Deadpool

Ryan Reynolds 2018 Mr Porter Photo Shoot 005

"Τείνω να μελαγχολώ και έχω κάποια θέματα με το άγχος. Κάνω γυμναστική καθημερινά, αλλιώς αρχίζω να αισθάνομαι κάπως ανήσυχος και πεσμένος. Για μένα είναι περισσότερο ψυχολογικό το ζήτημα. Η άσκηση είναι ένας τρόπος για να αποβάλλω αυτούς τους δαίμονες" είπε σε συνέντευξη του ο Ρέινολντς.

Ο πολύ αστείος Καναδός έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ότι χρωστάει μεγάλο κομμάτι στη νίκη του απέναντι στις κρίσεις πανικού και την κατάθλιψη στη σύντροφο του Μπλέικ Λάιβλι.

Ο 41χρονος Ρέινολντς αποκάλυψε ότι πάσχει από αγχώδης διαταραχή από την παιδική του ηλικία.

Ο Ρέινολντς φωτογραφήθηκε για την ιστοσελίδα αντρικής μόδας Mr Porter από τον Guy Aroch.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ