ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Star Wars Roundup: H εκδίκηση του ευφυούς R2-D2 κ άλλες ιστορίες

Star Wars Roundup: H εκδίκηση του ευφυούς R2-D2 κ άλλες ιστορίες
IGN Exclusive Retro Posters

Κατακλυσμός από νέα και ειδησεογραφία καθώς η Disney κορυφώνει το launch του τελευταίου επεισοδίου κινηματογραφικούς της franchise. Χωρίς φλυαρίες αυτά συνέβησαν το διαγαλαξιακό σύμπαν όσο εσύ ασχολείσαι με πράγματα γήινα και εξίσου πολεμικά

Διχόνοια; R2-D2 εναντίον ΒΒ-8

Οι αναγνώστες του TIME έχουν κληθεί να επιλέξουν ποιό droid αξίζει να απεικονίσει ένα εξώφυλλο που αναφέρεται στη ευφυία του Star Wars. Ανάμεσα στο retro και το νέο, ο παλιός που είναι αλλιώς μέχρι σήμερα κερδίζει στα σημεία, μάλλον επειδή τον ξέρουμε από το 1977 και μιλάει με μπλιμπλίκια. Η μάχη είναι κάπως άδικη για τον μικρό φίλο που μόλις ανακαλύπτουμε κάπως; Ναι.

Δράμα; O Τζορτζ Λούκας δεν έχει καμία σχέση με το προιόν της Disney

Το διαζύγιο από οποιαδήποτε ανάμειξη του στο project που κάνει πρεμιέρα τα Χριστούγεννα ανακοίνωσε και στο Vanity Fair ο δημιουργός της Αυτοκρατορίας."Δεν καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για μια σαπουνόπερα, το Star Wars είναι οι χαρακτήρες και οι ιστορίες του, δεν είναι για τα διαστημόπλοια” είπε και μετά μας έκανε δώρο to alter ego του στο σύμπαν του απόντα Λιουκ.

Ανατροπή; Ο Τζορτζ Λούκας θα ήταν ο Jar Jar Binks που είναι ένας Άρχοντας του Κακού

Ο οποίος δεν είναι απλά ένας πολύ αδέξιος επικίνδυνος τύπος, είναι ένας Sith Lord και αυτό μπορεί να τον κάνει τον πιο επικίνδυνο χαρακτήρα που έχουμε γνωρίσει μέχρι τώρα. Επιπλέον ο Τζορτζ Λούκας θα επιστρέψει στο παλιό πειραματικό του σινεμά.

Ρατσισμός; Η Κίνα δεν πιστεύει στη δύναμη του μαύρου

Κακή εντύπωση άφησε στο διαδίκτυο η Disney Κίνας καθώς στην αφίσα της επερχόμενης Δύναμης ο μαύρος κεντρικός πρωταγωνιστής συρρικνώθηκε. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται αλλαγές στις κινηματογραφικές αφίσες προώθησης αλλά το μυαλό εύκολα μπορεί να υποθέσει ότι στην Κίνα το μαύρο δεν είναι αρεστό.

Ιστορία; Ό,τι έχει συμβεί στο Star Wars μέχρι σήμερα σε 3 λεπτά

ή αλλιώς may the force be with you, the weekend edition.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ