ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πίππι: ο καλύτερος φίλος της Τζένιφερ Λόρενς δεν δαγκώνει

Πίππι: ο καλύτερος φίλος της Τζένιφερ Λόρενς δεν δαγκώνει

"Έκλεβε κάθε ευκαιρία για να παίξει με το μικρό, χαριτωμένο σκυλάκι της" αναφέρουν τα tabloid για όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα σε γκαλά όπου τίμησαν με την παρουσία τους η Τζένιφερ και η Πίππι Λόρενς.

Η Πίππι είναι το σκυλάκι της Λόρενς, όμως δεν είναι απλά το κατοικίδιο της. Είναι το alter ego της όπως έχει πει η ίδια, ο φύλακας άγγελος της "που θα καταδιώξει κάθε αρπακτικό του Χόλιγουντ μακριά της" -κωμικό σχόλιο που έκανε η ίδια η Λόρενς γιατί η Πίππι είναι πολύ χαριτωμένη, πολύ ναζιάρα και κυρίως, εξαιρετικά πολύ μικρή.

"Η Πίππι αισθάνεται πράγματα, νιώθει, συμπάσχει. Η Πίππι νοιάζεται" έχει πει σε συνέντευξη της όπου και αποκάλυψε ότι εαν η Πίππι ξεπερνάει τα όρια την απειλεί ότι θα την βάλει στη λεκάνη και θα τραβήξει το καζανάκι της. Ωστόσο, η Λόρενς αστειευόταν -άλλωστε η Πίππι είναι ιδανικός συνοδός της σε εκδηλώσεις και δημόσιες εμφανίσεις.

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση έγινε στο BAM Gala, την περασμένη Τετάρτη, όταν η Πίππι Λόρενς και η Τζένιφερ Λόρενς ήταν βρέθηκαν στο Brooklyn Cruise Terminal για να απονείμει στον πρώην της, τον φημισμένο σκηνοθέτη Ντάρεν Αρονόφσκι, βραβείο για την προσφορά του στις τέχνες.

"Είμαι συνεπαρμένη που απόψε είμαι εδώ για να δώσω αυτό το τιμητικό βραβείο στον πολύ καλό μου φίλο, τον Ντάρεν Αρονόφσκι" είπε η Τζένιφερ, απευθυνόμενη στους παριστάμενους.

Αν και η 27χρονη Τζένιφερ και ο 49χρονος Αρονόφσκι χώρισαν τον περασμένο Νοέμβριο μιας και έμεναν σε διαφορετικά μέρη, πηγή ενημέρωσε το Page Six ότι οι δυο τους παραμένουν στενοί φίλοι, και φωτογραφήθηκαν μαζί σε έξοδό τους στο Lower East Side. Οι ρεπόρτερ του Page Six υποστηρίζουν ότι όταν η Τζένιφερ δεν βγαίνει με τον πρώην της, εντοπίζεται να περιμένει τραπέζι στο Lilia του Μπρούκλιν.

Όσον αφορά το BAM Gala, άλλοι που τιμήθηκαν ήταν η Νόρα Αν Ουάλας και ο Τζέρεμι Άιρονς. Ο τελευταίος, επίσης συνοδευόταν από τη σκυλίτσα του, τη Σματζ, που φορούσε παπιγιόν. Φήμες που θέλουν την Πίππι να μη συμπαθεί τη Σμάτζ δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ