ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σάντρα Μπούλοκ εκ βαθέων: η Κατρίνα, η υιοθεσία & η σεξουαλική παρενόχληση (vid)

Σάντρα Μπούλοκ εκ βαθέων: η Κατρίνα, η υιοθεσία & η σεξουαλική παρενόχληση (vid)

Μπορεί η Σάντρα Μπούλοκ να είναι απασχολημένη με την προώθηση της νέας συμμορίας γυναικών στην οθόνη ως η αρχηγός στο πολυαναμενόμενο "Ocean's 8" που κάνει πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στις ΗΠΑ ωστόσο ο μεγαλύτερος ρόλος της ζωής της μέχρι σήμερα είναι αυτός της μητέρας.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Μπούλοκ έδωσε μια ειλικρινά συγκινητική συνέντευξη στην Hoda Kotb που προβλήθηκε τη Δευτέρα στο show "Today", συζητώντας τα δύο παιδιά της.

Τον 8χρονο Louis, τον οποίο υιοθέτησε το 2010 και την 6χρονη Laila που υιοθέτησε το 2015.

"Όντας πλέον μαμά, καταλαβαίνω τελικά ότι αυτό έπρεπε να κάνω όταν μεγαλώσω. Να γίνω όχι ηθοποιός αλλά μητέρας" είπε η Μπούλοκ για την αληθινή ιστορία ζωής που ξεκίνησε από την τραγωδία του τυφώνα Κατρίνα.

Μητρότητα ως Κατρίνα

Η Μπούλοκ αποκάλυψε ότι όταν έγινε πλέον 40 ετών η προοπτική να κάνει οικογένεια της φαινόταν ένα μύθευμα. Μέχρι που είχε ένα "περίεργο" συναίσθημα μετά τον τυφώνα Κατρίνα.

"Κάτι μου είπε ότι το παιδί μου ήταν εκεί", είπε. Το 2006, ο Bullock και ο τότε σύζυγος Jesse James ξεκίνησαν τη διαδικασία υιοθεσίας για το μωρό Louis όταν ήταν μόλις 3 μηνών.

Μετά το διαζύγιο/οικονομικό σκάνδαλο ανάμεσα στους δύο συντρόφους η Μπούλοκ οριστικοποίησε την υιοθεσία και πλέον είναι το θεμέλιο μιας μονογονεϊκής οικογένειας.

"Τον κοίταξα και είπα 'Ω, εδώ είσαι. Είναι σαν - ήταν σαν να ήταν πάντα εκεί", είπε για να την πρώτη συνάντηση της με τον Louis.

"Με κοίταξε στα μάτια και ήταν απλά - ήταν σοφός. Το παιδί μου ήταν σοφό" είπε.

Έκτοτε η Μπούλοκ είναι ένας φύλακας άγγελος της Νέας Ορλεάνης και της πατρίδας που της έφερε στη ζωή τον Λουίς.

Επιπλέον η Μπούλοκ αναφέρθηκε στο πως ο μικρός γιος της την παρακίνησε να υιοθετήσει ακόμη ένα παιδί.
Περίπου τρία χρόνια αργότερα, η οικογένεια καλωσόρισε τη Laila.

Η ιστορία της Μπούλοκ συγκίνησε και ανέδειξε τις μητέρες που θέλουν να υιοθετήσουν, συμπεριλαμβανομένης της ίδιας της Kotb, η οποία υιοθέτησε την κόρη της, Haley Joy, στα 52 της.

"Ελπίζω η ιστορία μου να υπενθυμίσει σε όλους ότι δεν υπάρχει τέλος. Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά που είναι έτοιμα να γίνουν το παιδί σας" είπε η Μπούλοκ.

"Είστε για πάντα γονιός το λεπτό που δέχεστε την αγάπη αυτού του παιδιού" τόνισε.

sandra

Σεξουαλική παρενόχληση στα 16 της

Η Σάντρα Μπούλοκ αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στα 16 της χρόνια. Σε άλλη συνέντευξη της η 53χρονη Μπούλοκ είπε πως τόσα χρόνια ζούσε με φόβο και ένα μυστικό.

"Συνέβη και σε εμένα όταν ήμουν 16. Και παρέλυσα όταν σκέφτηκα αν θα με πιστέψει κανείς. Ειδικά εκείνη την εποχή. Μέχρι πρότινος όμως ντρεπόταν το θύμα και όχι ο θύτης…" είπε στο InStyle.

Η Σάντρα Μπούλοκ αναφέρθηκε επίσης και στο κίνημα κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης Time’s up στο οποίο δώρισε 500 χιλιάδες δολάρια.

"Είναι εύκολο να δώσεις χρήματα σε αυτούς που έχουν το θάρρος να βγουν και να μιλήσουν. Το Time’s Up δεν είναι μόνο για τους ηθοποιούς, είναι και για τις μόνες μητέρες που έχουν κακοποιηθεί και παρενοχληθεί σεξουαλικά. Είναι καθήκον μας να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε" τόνισε.

Sandra Bullock InStyle US 2018 08 662x828

ΔΗΜΟΦΙΛΗ