ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Καλά νέα για τους φαν του Game of Thrones: Έρχεται πρίκουελ!

Καλά νέα για τους φαν του Game of Thrones: Έρχεται πρίκουελ!
REUTERS/Macall B. Polay/Courtesy HBO

Έναν τρόπο να ικανοποιήσει τους φανατικούς του Game of Thrones μετά τη λήξη της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς πιθανώς να βρήκε το HBO, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη ζητήσει να γυριστεί επεισόδιο-πιλότος ενός πρίκουελ!

Σύμφωνα με το CNNi, το HBO του επιβεβαίωσε ότι ξεκινάει ένα νέο πρότζεκτ, το σενάριο του οποίου θα υπογράφουν οι Τζέιν Γκόλντμαν και ο συγγραφέας του Game of Thrones Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν.

Το πρίκουελ θα μυήσει τους λάτρεις της σειράς σε γεγονότα που διαδραματίστηκαν χιλιάδες χρόνια πριν από το Game of Thrones.

«Από τα φρικιαστικά μυστικά της ιστορίας του Westeros, την πραγματική καταγωγή των white walkers, τα μυστήρια της Ανατολής έως τον θρύλο των Σταρκ… Δεν είναι μόνο η ιστορία που νομίζουμε ότι ξέρουμε» λέει το HBO.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα ολοκληρωθεί το επεισόδιο αυτό. Μάλιστα, ο πρόεδρος περιεχομένου του HBO, Casey Bloys, έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι το δίκτυο δεν βιάζεται…

«Η νούμερο ένα προτεραιότητα είναι η τελευταία σεζόν του Game of Thrones» είπε πέρσι το καλοκαίρι ο Bloys, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Συμπλήρωσε δε, ότι θα περάσει τουλάχιστον ένας χρόνος από την προβολή της τελευταίας σεζόν μέχρι το δίκτυο να φέρει στους τηλεοπτικούς δέκτες μια άλλη σειρά.

Η τελευταία σεζόν της σειράς αναμένεται να ξεκινήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2019.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ