ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game of Thrones: Τζον Σνόου, Ντρόγκο & Ντενέρις σε ένα reunion γεμάτο υποσχέσεις

Game of Thrones: Τζον Σνόου, Ντρόγκο & Ντενέρις σε ένα reunion γεμάτο υποσχέσεις
REUTERS/Macall B. Polay/Courtesy HBO

Λίγα 24ωρα πριν τον HBO ανακοινώσει ότι το Game of Thrones δεν σταματά με τον 8ο κύκλο που θα προβληθεί το 2019, το cast της σειράς που έσπασε ρεκόρ έκανε ένα reunion γεμάτο αναμνήσεις. 

O Khal Drogo και η γυναίκα της ζωής του Ντενέρις Ταργκάριεν, δηλαδή ο Τζέισον Μομόα και η Εμίλια Κλαρκ βρέθηκαν σε ένα reunion party και για να το γιορτάσουν έκαναν την εμβληματική σκηνή από το Dirty Dancing και ανάρτησαν στα κοινωνικά τους δίκτυα τις χορευτικές του ικανότητες.

"Προς κάθε ενδιαφερόμενο: αυτό είναι ό,τι πλησιέστερο θα δείτε ποτέ από μένα προσπαθώντας να κάνω αυτό το 'σήκωμα' αλά 'dirty dancing'. Ναι, ο σύντροφός μου είναι καθισμένος. Ναι, δεν υπάρχει λίμνη. Και ναι, δεν ξέρω ότι δεν με σήκωσε ψηλότερα απ' το κεφάλι του" έγραψε.

"Θα ήθελα να αδράξω αυτή την ευκαιρία και να ευχαριστήσω το αλκοόλ που μου έδωσε το κουράγιο να αποπειραθώ αυτό που βλέπετε τώρα" έγραψε η Κλαρκ αποδεικνύοντας ότι είναι μια Μητέρα των Δράκων με πηγαίο χιούμορ. Δεν παρέλειψε να συνοδεύσει την ανάρτησή της με ένα σωρό hashtag.

https://www.instagram.com/p/BjmByqpH6Md

Η χορευτική φιγούρα της ζωής της Ταργκάριεν με τον πρώτο σύζυγό της στο Game of Thrones, τον φύλαρχο των Ντοθράκι, Ντρόγκο δεν ήταν το μόνο ενσταντανέ στο άτυπο reunion του cast.

Από την πλευρά του ο Μομόα αποκάλεσε την Κλαρκ "σελήνη της ζωής μου", μια αναφορά στην αιώνια αγαπημένη του Καλίσι, ενώ πρόσθεσε:

"Κάθε φορά που φέυγω μετά από μια συνάντηση μας το πρόσωπο που πονάει από τα γέλια. Σε λατρεύω για πάντα".

Ωστόσο ο Μομόα ξεκαθάρισε ότι δεν συμμετέχει στον 8ο, τελευταίο κύκλο της σειράς.

"Νιώθω ευγνωμοσύνη που μπορώ να έρχομαι στην Ιρλανδία και να διασκεδάζω με τους φίλους μου" έγραψε. "Είμαι εδώ μόνο για αγκαλιές, φιλιά και το μαύρο πράγμα" πρόσθεσε αναφερόμενος στο αγαπημένο ποτό του Κιτ "Τζον Σνόου" Χάρινγκτον, μια μαύρη μπύρα Γκίνες.

https://www.instagram.com/p/BjmEJKynTw3

Επιπλέον ο Ντρόγκο σήκωσε ψηλά και τον Σνόου. Μήπως αυτό είναι και η ευλογία του στον επόμενο δεσμό ζωής της Ταργκάριεν; Πολλοί πιστεύουν πως ναι.

Ο όγδοος κύκλος του Game of Thrones θα ολοκληρωθεί σε έξι επεισόδια και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2019. Όμως τίποτα δεν τελειώνει τότε!

https://www.instagram.com/p/Bjk6_bLleSQ

Το prequel είναι δεδομένο

Σύμφωνα με το CNNi, το HBO επιβεβαίωσε ότι έδωσε το πράσινο φως για ακόμη μια σειρά μέσα στο σύμπαν του GoT.

Το prequel, το σενάριο του οποίου θα υπογράφουν οι Τζέιν Γκόλντμαν και ο συγγραφέας του Game of Thrones Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν, θα μυήσει τους λάτρεις της σειράς σε γεγονότα που διαδραματίστηκανχιλιάδεςχρόνια πριν από το Game of Thrones.

"Από τα φρικιαστικά μυστικά της ιστορίας του Westeros, την πραγματική καταγωγή των white walkers, τα μυστήρια της Ανατολής έως τον θρύλο των Σταρκ… Δεν είναι μόνο η ιστορία που νομίζουμε ότι ξέρουμε" αναφέρει το HBO.

https://www.instagram.com/p/BimmFQpgJXj

Ο συγγραφέας και δημιουργός του GoT έχει ήδη αποκαλύψει ότι δουλεύει μαζί με το HBO σε διάφορα project μέσα στο σύμπαν του Παιχνιδιού του Θρόνου.

Το HBO δεν παρείχε χρονοδιάγραμμα για την παραγωγή του prequel, αλλά ο πρόεδρος του προγραμματισμού Casey Bloys έχει επιβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει κάποια βιασύνη.

"Η πρώτη προτεραιότητα σε όλα αυτά είναι η τελευταία σεζόν του Game of Thrones" δήλωσε ο Bloys στους δημοσιογράφους το περασμένο καλοκαίρι, προσθέτοντας ότι αν γίνει κάτι αυτό θα είναι θα είναι τουλάχιστον ένα χρόνο.

Το prequel θα μας πάει στην Εποχή των Ηρώων του κόσμου της μυθοπλασίας, 10.000 χρόνια πριν συναντήσουμε τους Σταρκ στο Game of Thrones.

Η HBO ανακοίνωσε πως η σειρά θα καλύπτει "την κάθοδο του κόσμου από τη χρυσή Εποχή των Ηρώων στην πιο σκοτεινή περίοδό του. Και μόνον ένα είναι βέβαιο: από τα φρικιαστικά μυστικά της ιστορίας του Γουέστερος έως τις πραγματικές απαρχές των white walkers, τα μυστήρια της Ανατολής, τους Σταρκ των θρύλων... δεν είναι η ιστορία που νομίζουμε ότι ξέρουμε".

Πέρυσι, η Γκόλντμαν είχε υπαινιχθεί ότι η σειρά της θα έχει χιούμορ και αίμα. "Αυτά είναι τα πράγματα που αγαπάω, και τα πράγματα που μου αρέσει να κάνω. Θα ήμουν ασυνεπής με τον εαυτό μου αν δεν τα έβαζα μέσα" εξομολογήθηκε στο Digital Spy.

Τον Απρίλιο, ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν μας αποκάλυψε ότι θα εκδοθεί τον Νοέμβριο μια "φανταστική ιστορία" της οικογένειας των Ταργκάριεν που συγγράφει ο ίδιος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ