ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Avengers: σπάει ρεκόρ ως η τέταρτη ταινία με έσοδα 2 δισεκατομμύρια δολάρια στην ιστορία

Avengers: σπάει ρεκόρ ως η τέταρτη ταινία με έσοδα 2 δισεκατομμύρια δολάρια στην ιστορία

Avatar. Τιτανικός. Star Wars: Τhe Force Awakens. Μέχρι σήμερα αυτή είναι η αγία τριάδα που έχει φέρει στο box office περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια δολάρια. Ένα δεδομένο που με φόρα θα αλλάξουν οι Εκδικητές.  

Όπως αναφέρει το Box Office Mojo το τελευταίο κεφάλαιο στην εποποιία των Εκδικητών, το AvengersQ Infinity War είναι πανέτοιμο να ανατρέψει τα δεδομένα και να γίνει η τέταρτη ταινία με κέρδη που ξεπερνάνε τα 2 δισεκατομμύρια ανά τον κόσμο.

Μέχρι τώρα το Avengers έχει συγκεντρώσει 1.999.471.778 δολάρια.

Τα περισσότερα εισιτήρια έχουν κοπεί στην αγορά εκτός ΗΠΑ με περίπου το 33% των εσόδων να είναι από την αμερικανική αγορά και 67% από το εξωτερικό.

Επιπλέον εδώ έχουμε ένα χτύπημα ανάμεσα σε ταινίες του ίδιου κινηματογραφικού σύμπαντος. Οι τελευταίοι Εκδικητές φέρνουν περισσότερα εισιτήρια από την ταινία του 2012 (με έσοδα στο box office 1.509 δισεκατομμύρια δολάρια) και τους Eκδικητές του 2015: Age of Ultron (με έσοδα στο box office 1.405 δισεκατομμύρια δολάρια).

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η ταινία έχει προκαλέσει φρενίτιδα με έναν μόνο θεατή να έχει πληρώσει σαράντα φορές για να απολαύσει τις περιπέτειες των υπεηρώων της Marvel.

Η Disney και η Marvel είναι ήδη ενθουσιασμένες. Άλλωστε τον ερχόμενο Μάιο το sequel του Infinity War θα αλλάξει πάλι τα δεδομένα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ