ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ευγνωμονώ τον Κάρολο αλλά λυπάμαι: ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ μετανιώνει (vid)

Ευγνωμονώ τον Κάρολο αλλά λυπάμαι: ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ μετανιώνει (vid)

Μετά από τον βασιλικό γάμο που μονοπώλησε τα media του Μαϊου ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκε σε τηλεοπτική συνένευξη για πρώτη φορά μετά το γεγονός που δεν μπόρεσε να παραστεί -αν και όλοι, ανάμεσα τους και η κόρη του αλλά και ο γαμπρός του πρίγκιπας Χάρι τον περίμεναν.

Ο Τόμας Μαρκλ εξέφρασε τη λύπη του που δεν ήταν αρκετά καλά στην υγεία του ώστε να συνοδεύσει την κόρη του στην εκκλησία στον γάμο της, αλλά δήλωσε ευχαριστημένος που μπόρεσε να τον "αντικαταστήσει" ο πατέρας του γαμπρού, ο πρίγκιπας Κάρολος.

Οι εικασίες σχετικά με τους λόγους απουσίας του πατέρα της Μέγκαν λίγο έλειψε να επισκιάσουν τον μεγαλοπρεπή γάμο.

Ο Τόμας Μαρκλ επρόκειτο να παραδώσει την κόρη του στον γαμπρό, αλλά έπειτα από μια σειρά από, πολλές φορές, αντιφατικές δηλώσεις του σε αμερικανικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, τελικά δεν παρέστη λέγοντας ότι χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά.

Όπως είπε ο Τόμας Μαρκλ στην εκπομπή του ITV "Good Morning Britain", λυπήθηκε που έχασε την τελετή αλλά είναι περήφανος και ευγνώμων προς τον μεγαλύτερο γιο της βασίλισσας Ελισάβετ, τον Κάρολο, που την συνόδευσε στη θέση του.

"Ήταν δύσκολο για εμένα να το παρακολουθώ καθώς δεν βρισκόμουν εκεί, αλλά την ίδια στιγμή έβλεπα την κόρη μου να την παρακολουθεί όλος ο κόσμος. Όλοι παρακολουθούσαν την κόρη μου. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος. Πώς θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερος αντικαταστάτης από τον Κάρολο;...Απλά μακάρι να ήταν το χέρι μου που κρατούσε την κόρη μου, όχι το δικό του. Ήταν όμως υπέροχος μαζί τους".

"Δεύτερος γάμος" για τους Μαρκλ

Ένα μήνα μετά το βασιλικό γάμο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου οι Μαρκλ και Χάρι παρευρέθηκαν σε έναν άλλον γάμο κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex πήγαν στον γάμο της ανιψιάς της μητέρας του Νταϊάνα στο Lincolnshire.

Στα highlights για τα media μια άτυχη στιγμή που έδωσε αφορμή στα media να αποθεώσουν τον Χάρι όταν βοήθησε την Μαρκλ να σταθεί όρθια καθώς παραπάτησε.

Η Μαρκλ κέρδισε τις εντυπώσεις στο στιλ στο γάμο της Celia McCorquodale (κόρη της αδερφής της Νταϊάνα, Lady Sarah McCorquodale)με τον George Woodhouse στην εκκλησία St Andrew & St Mary στο Stoke του Rochford, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η Δούκισσα του Sussex επέλεξε να φορέσει ένα γαλάζιο cocktail φόρεμα του σχεδιαστή Oscar de la Renta επενδύοντας στο luxe bohemian στιλ που καθιερώνει.

https://www.instagram.com/p/BkHwd3aHdTD

ΔΗΜΟΦΙΛΗ