ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

American Horror Story: Τζέσικα Λανγκ & Τζόαν Κόλινς στον επόμενο τηλεοπτικό τρόμο

American Horror Story: Τζέσικα Λανγκ & Τζόαν Κόλινς στον επόμενο τηλεοπτικό τρόμο

Γεμάτη εκπλήξεις, ξόρκια και ντίβες του κινηματογράφου μοιάζει να είναι η επόμενη σεζόν του ευπώλητου τηλεοπτικού εφιάλτη του Ράιαν Μέρφι, το American Horror Story.

Στην όγδοη σεζόν του franchise επιστρέφει και μια ακόμη πρωταγωνίστρια της σειράς από το παρελθόν, η ανηψιά της Τζούλια Ρόμπερτς που κέρδισε τις εντυπώσεις στο AHS: Coven, Έμμα Ρόμπερτς.

Η Ρόμπερτς ανακοίνωσε την συμμετοχή της στην όγδοη σεζόν μέσω των social media της.

"Έκπληξη. Βάζω στοίχημα ότι νόμιζες πως ήταν η τελευταία φορά που με είδες" έγραψε η Ρόμπερτς στο χαρακτηριστικό τόνο του ρόλου που υποδύθηκε, τη Μάντισον Μοντγκόμερι.

Η μάγισσα Μοντγκόμερι επιστρέφει από τους νεκρούς αλλά αυτό δεν πρέπει να εντυπωσιάζει κανέναν καθώς το τηλεοπτικό franchise της FOX παίζει με το χωροχρόνο από την πρεμιέρα του.

https://www.instagram.com/p/BkI_2qClpWA

Επιπλέον ο δημιουργός της σειράς Ράιαν Μέρφι επιβεβαίωσε δύο crossover για την όγδοη σεζόν του AHS. "Όλες οι μάγισσες θα επιστρέψουν" έγραψε σε ένα tweet που πλέον έχει διαγράψει.

Ο όγδοος κύκλος θα κάνει μια βουτιά στο παρελθόν κάθε εφιάλτη φέρνοντας στην οθόνη χαρακτήρες από την πρώτη σεζόν (ΑΗS: Murder House) αλλά και την τρίτη (ΑΗS: Coven).

Τέλος το νέο ότι στη σειρά θα συναντηθεί η Τζέσικα Λανγκ με την Τζόαν Κόλινς έχει ενθουσιάσει όλους όσοι επιμένουν ότι το AHS είναι μια καλτ γιορτή για όλους όσοι αγαπάνε τις αιώνια κακές στην οθόνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ