ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Amy Adams: εκτεθειμένη σε αιχμηρά αντικείμενα για το μεγαλύτερο στοίχημα του HBO

Η Έιμι Άνταμς (Amy Adams) είναι πανέτοιμη να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των εραστών της μικρής οθόνης ως πρωταγωνίστρια στο πολυαναμενόμενο mini series του ΗΒΟ, "Αιχμηρά Αντικείμενα". 

Το σίριαλ που θέλει να είναι το Big Little Lies αυτού του καλοκαιριού και είναι βασισμένο στο ομότιτλο best seller "Sharp Objects" βρίσκει την Άνταμς να επιστρέφει σε εφιάλτες του παρελθόντος για να ξορκίσει τις φοβίες αλλά και να αντιμετωπίσει το θάνατο στην πόλη της όπου τα μικρά κορίτσια δολοφονούνται στα δάση.

Η Άνταμς που κοσμεί το εξώφυλλο του Marie Claire μίλησε πρόσφατα και για τη σιωπή της όταν ξέσπασε σκάνδαλο για το μισθολογικό χάος στο Χόλιγουντ με αφορμή τον μισθό της αλλά και το μισθό της Τζένιφερ Λόρενς στην ταινία "American Hustle".

H Άνταμς αποκάλυψε ότι δεν μίλησε ανοιχτά για τη διαφορά μισθών ανδρών-γυναικών στο Χόλιγουντ αν και βρέθηκε στο επίκεντρο δίνης συζητήσεων για διακρίσεις φύλου στη βιομηχανία του θεάματος πολύ πριν εμφανιστούν τα κινήματα #MeToo και Time’s Up γιατί δεν είναι αχάριστη. Απέναντι σε ποιον; Η απάντηση της star έχει ενδιαφέρον.

H ιστορία ξεκίνησε το 2014 όταν μετά από χακάρισμα χιλιάδων διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη Sony, αποκαλύφθηκε ότι τόσο η Άνταμς όσο και η συμπρωταγωνίστριά της Λόρενς αμείφτηκαν με σημαντικά μικρότερα ποσά από ό,τι οι συμπρωταγωνιστές τους Μπράντλεϊ Κούπερ και Κρίστιαν Μπέιλ. Τότε η Λόρενς απασφάλισε, η Άνταμς κράτησε το στόμα της κλειστό.

"Ο καθένας ήθελε να μιλήσω για το πώς αισθάνθηκα γι′ αυτό, αλλά εγώ θέλω ν′ αγωνιστώ για τους ανθρώπους που είναι εκτός της δικής μας βιομηχανίας. Άρα, το να βγω και να φανώ αχάριστη για το πόσα πληρώνομαι ως ηθοποιός, απλά δεν ήταν σωστό" δήλωσε η Άνταμς σε συνέντευξη που έδωσε προσφάτως στην εφημερίδα The Daily Telegraph.

"Πιστεύω στις ίσες αμοιβές, αλλά ας ξεκινήσουμε από τους δασκάλους μας. Ας καταφέρουμε να παίρνουν τα γκαρσόνια των κατώτατο μισθό. Αυτό είναι το σπουδαίο που γίνεται με το Time’s Up: έχουμε αρχίσει να κάνουμε ευρύτερες συζητήσεις από το να κουβεντιάζουμε μόνο για το τι συμβαίνει στο Χόλιγουντ" τόνισε η Άνταμς.

Εκτεθειμένη σε αιχμηρά αντικείμενα

To "Sharp Objects" (Αιχμηρά Αντικείμενα) είναι η νέα σειρά στην οποία το ΗΒΟ επενδύει για να μας καθηλώσει.

Βασισμένη στο βραβευμένο λογοτεχνικό ντεμπούτο της Τζίλιαν Φλιν του 2006 (της γυναίκας που επινόησε ακόμη μια ιστορία εφιαλτική με το Gone Girl που διασκευάστηκε από τον Ντέιβιντ Φίντσερ) η σειρά αφηγείται την κάθοδο στην κόλαση της Καμίλ που υποδύεται η Άνταμς.

Η Καμίλ, ρεπόρτερ στο Σικάγο, επιστρέφει στη γενέτειρά της στο Μιζούρι γιατί δύο κορίτσια βρέθηκαν νεκρά.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ζαν-Μαρκ Βαλέ που έδωσε στο "Big Little Lies" την αισθητική και το ρυθμό που κέρισε στα σημεία και όπως ανακοίνωσε το το HBO η σειρά θα ολοκληρωθεί σε οκτώ επεισόδια.

Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης