ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζέσικα Τσάστειν: καταδύεται στον τρόμο του Στέφεν Κινγκ με το sequel του It

Τζέσικα Τσάστειν: καταδύεται στον τρόμο του Στέφεν Κινγκ με το sequel του It

Η κόμισα, μετά το γάμο της με τον Ιταλό αριστοκράτη Gian Luca Passi de Preposulo, και ακτιβίστρια του ΧόλιγουντΤζέσικα Τσάστειν παίρνει ό,τι θέλει στη ζωή της. Ως τέτοια η Τσάστειν που είχε εκφράσει την επιθυμία της να συμμετέχει στο sequel της πιο εμπορικής ταινίας τρόμου πέρσι κατάφερε να είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα που συμμετέχουν στο δεύτερο κεφάλαιο του εφιαλτικού σύμπαντος του Pennywise.

H Tσάστειν θα υποδυθεί την Μπέβερλι Μαρς στο σίκουελ του "IT" που εξιστορεί τους ενήλικους πλέον εφιάλτες της παρέας της πρώτης, ευπώλητης, ταινίας τρόμου του Άντι Μουσιέτι.

Η Τσάστειν συμμετέχει σε μία ταινία που θα φέρει ένα εντυπωσιακό cast στη μεγάλη οθόνη.

Πέρα από την Τσάστεϊν (που έκοψε τα μαλλιά της κάνοντας μόδα ξανά το bob hairstyle και κάθε ιστοσελίδα μόδας και ομορφιάς την αποθεώνει) στο sequel θα συμμετέχουν ο σκηνοθέτης Ξαβιέ Ντολάν σε ρόλο έκπληξη αλλά και ο Τζέιμς Μακαβόι.

https://www.instagram.com/p/BkNqw4jhj4h

Η νέα ταινία έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα και αναμένεται να φέρει τον εφιαλτικό κλόουν στις αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου του 2019.

https://www.instagram.com/p/BkOSl0_HUqv

Μια ανέλπιστη εμπορική επιτυχία

Σε ανέλπιστη επιτυχία αποδείχθηκε η ταινία τρόμου "It" (To Αυτό) για το box office καθώς το κινηματογραφικό τέρας είναι ένα προϊόν που κάνει τερατώδεις εισπράξεις και γράφει ιστορία.

Η ταινία τρόμου που καθήλωσε τους πάντες, ξεπέρασε τα $500 εκατομμύρια σε εισπράξεις. Επίσημα πλέον η κινηματογραφική μεταφορά των εφιαλτών του Στέφεν Κινγκ είναι η πιο εμπορική ταινία τρόμου όλων των εποχών.

Αυτό ανακοίνωσε η Warner Bros. συμπληρώνοντας ότι αυτό το νούμερο σε εισπράξεις εκθρόνισε μετά από 44 χρόνια τον "Εξορκιστή" ως η πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών.

Με $441 εκατομμύρια ο "Εξορκιστής" στοίχεωσε την κορυφή του box office των τρόμων για χρόνια προτού ο Pennywise αποδειχθεί εξίσου δαιμονικός και εφιαλτικός.

Το "It" έκανε το πιο εμπορικό άνοιγμα αυτό το Σαββατοκύριακο σε περισσότερες από 30 αγορές για ταινία τρόμου.

Ανάμεσα σε αυτές το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ρωσία. Βραζιλία, Μέξικο και Αυστραλία. Η πορεία του προμηνύεται διθυραμβική καθώς ο Pennywise δεν έχει δείξει τους κοπτήρες του σε Γερμανία, Ιταλία και Ιαπωνία.

“Σπάνια ταινίες τρόμου φέρνουν $500 εκατομμυρία στο ταμείο" σχολίασε η Sue Kroll, πρόεδρος marketing και διανομής της Warner Bros.

Ωστόσο ο δαιμονικός "Εξορκιστής" του Γουίλιαμ Φρίντκιν εξακολουθεί ουσιαστικά να είναι βασιλιάς του τρόμου στα ταμεία. Αν συνυπολογίσει κανείς την αύξηση στην τιμή του εισιτηρίου από το 1974 ως σήμερα, ο "Εξορκιστή" αγγίζει τα 1,79 δισεκατομμύρια δολάρια, ένα ποσό τρομακτικά μεγάλο για οποιαδήποτε ταινία του είδους.

Το μυθιστόρημα του Κινγκ, γραμμένο το 1986, αφηγείται τις περιπέτειες μιας παρέας εφήβων στην κοινότητα του Μέιν που έρχονται αντιμέτωποι με τον εφιαλτικό σαρκοβόρο κλόουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ