ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Παντρεύτηκε ο «Τζον Σνόου»

Παντρεύτηκε ο «Τζον Σνόου»
ΕΡΑ/ WILL OLIVER

Στο «κλαμπ» των παντρεμένων ανήκει πλέον ο Κιτ  Χάρινγκτον, ο Τζον Σνόου του Game of Thrones, ο οποίος παντρεύτηκε χθες, Σάββατο την αγαπημένη του Ρόουζ Λέσλι.

Δεκάδες ήταν οι θαυμαστές που είχαν συγκεντρωθεί στο Aberdeenshire στη Σκωτία, όπου θα γινόταν η τελετή, προκειμένου να δει το ζευγάρι από κοντά.

Πολλοί ήταν και οι σταρ που παραβρέθηκαν στην τελετή, ανάμεσά τους οι συμπρωταγωνιστές τους στη σειρά Peter Dinklage, Maisie Williams, Sophie Turner και Emilia Clarke, οι οποίοι έραναν τους νεόνυμφους με ροδοπέταλα.

Μετά το μυστήριο, οι νιόπαντροι επιβιβάστηκαν σε ένα παλιό Land Rover διακοσμημένο με χάρτινες καρδιές και τσίγκινα τενεκεδάκια, για να μεταβούν στο μεσαιωνικό κάστρο Wardhill -ιδιοκτησία του πατέρα της ηθοποιού- όπου έγινε το γαμήλιο πάρτι.

Το Aberdeenshire είναι η πόλη στην οποία γεννήθηκε η Λέσλι Ρόουζ, προτού μετακομίσει στο Λονδίνο για να κυνηγήσει την καριέρα της ηθοποιού.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα του Game of Thrones το 2012, με τον Χάριγκτον να «ομολογεί» σε συνέντευξή του ότι ήταν πολύ «εύκολο» να ερωτευτεί τη Λέσλι. Ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον περασμένο Σεπτέμβριο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ