ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Brigitte Nielsen: το alter ego του Σταλόνε μητέρα για 5η φορά με την πρώτη κόρη της ζωής της

Brigitte Nielsen: το alter ego του Σταλόνε μητέρα για 5η φορά με την πρώτη κόρη της ζωής της
Sylvester Stallone & Brigitte Nielsen, Long Island, 1987 © Herb Ritts Foundation Photograph © Museum of Fine Arts, Boston

Η πρώην σύντροφος του  Σιλβέστερ Σταλόνε και αιώνια Αμαζόνα ως μοντέλο υπεράνθρωπων αναλογιών που εκτίμησαν φωτογράφοι όπως ο εμβληματικός Χέλμουτ Νιούτον, η Brigitte Nielsen (Μπριγκίτε Νίλσεν) έγινε ξανά μητέρα. 

Η Δανή ηθοποιός Μπριγκίτε Νίλσεν έφερε στον κόσμο το πέμπτο της παιδί και το πρώτο κοριτσάκι της σε ηλικία 54 ετών.

Τόσο η ίδια όσο και ο Ιταλός σύζυγός της, ο 39χρονος Ματία Ντέσι, δήλωσαν ενθουσιασμένοι με τη γέννηση της κόρης τους Φρίντα την Παρασκευή στο Λος Άντζελες.

"Είμαστε κατενθουσιασμένοι που υποδεχτήκαμε στις ζωές μας την όμορφη κόρη μας. Ήταν ένας μακρύς δρόμος και άξιζε τόσο πολύ τον κόπο. Ποτέ δεν υπήρξαμε περισσότερο ερωτευμένοι", δήλωσε το ζευγάρι στο περιοδικό People.

Η Νίλσεν παντρεύτηκε τον Ντέσι, τον πέμπτο σύζυγό της, το 2006.

Η Νίλσεν έχει άλλα τέσσερα παιδιά, τον Τζούλιαν 34 ετών, με τον πρώτο σύζυγό της, Κάσπερ Γουίντινγκ, τον Κίλιαν 28 ετών, με τον πρώην αρραβωνιαστικό της Μαρκ Γκαστίνεου, τον Ντάγκλας 25 ετών, και τον Ρούλ 23 ετών, με τον τέταρτο σύζυγό της Ραούλ Μέγιερ.

Η 54χρονη ενημέρωσε τους fan της για τη νέα άφιξη στη ζωή της πρόσφατα με αναρτήσεις στο Instagram.

Το μοντέλο και ηθοποιός δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δύο φωτογραφίες της, στις οποίες είναι ντυμένη στα λευκά και κρατά τη φουσκωμένη κοιλιά της.

https://www.instagram.com/p/BjaM0TIn8Mt

Μεταξύ άλλων έγραψε στη λεζάντα: "Η οικογένεια μεγαλώνει" και "Ευτυχισμένος χρόνος, θετικά vibes".

Οι θαυμαστές έσπευσαν να συγχαρούν τη μέλλουσα μητέρα. Σχολιάζοντας τη φωτογραφία ένας χρήστης έγραψε: "Συγχαρητήρια. Όμορφη εικόνα του σώματος. Ξέχνα όλες τις προκαταλήψεις, φαίνεσαι καταπληκτική".

Η ηθοποιός με καταγωγή από τη Δανία είναι παντρεμένη από το 2006 με τον κατά 15 χρόνια νεότερο της, τηλεοπτικό παραγωγό, Ματία Ντέσι.

https://www.instagram.com/p/BjSyjHzHrj9

Εξαρτήσεις και νίκες

Η Μπριγκίτε Νίλσεν τηλεοπτική περσόνα, ηθοποιός, μοντέλο και μουσικός, έγινε γνωστή για τη σχέση της με τον Σιλβέστερ Σταλόνε με τον οποίο έπαιξε στις ταινίες Ρόκι και Κόμπρα.

Με τον Σταλόνε ήταν παντρεμένη για δύο χρόνια από το 1985 έως το 1987. Σε συνέντευξη της είπε ότι δεν έπρεπε να παντρευτούν ποτέ.

Τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκε σε διάφορα τηλεριάλιτι. Ήρθε τρίτη στο βρετανικό Big Brother το 2005 μετά τον Μπεζ από το συγκρότημα Happy Mondays και τον ράπερ Κένζι από τους Blazin' Squad.

Το 2008 συμμετείχε στο σόου "Celebrity Rehab με τον δρ Ντριου" το οποίο παρακολουθούσε τον αγώνα απεξάρτησης της ίδιας και άλλων διασήμων από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

brig

ΔΗΜΟΦΙΛΗ