ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Λευκός Οίκος: O Άλεκ Μπόλντουιν είναι ερωτευμένος με τη Μελάνια Τραμπ, σχεδόν εμμονικός

Λευκός Οίκος: O Άλεκ Μπόλντουιν είναι ερωτευμένος με τη Μελάνια Τραμπ, σχεδόν εμμονικός

Ο Άλεκ Μπόλντουιν δεν θέλει να αφήσει το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ σε ησυχία. Ο ηθοποιός που υποδύεται συχνά τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στο τηλεοπτικό σόου Saturday Night Live τώρα ζητάει από την πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ να είναι δίπλα του.

Στον απόηχο της αντιπαράθεσης που ξέσπασε με το επίμαχο μήνυμα στο τζάκετ της Τραμπ, ο Μπόλντγουιν την προσκάλεσε στο δημοφιλές σόου της αμερικανικής τηλεόρασης, Saturday Night Live.

Η επίσκεψη της Μελάνια Τραμπ στο κέντρο φιλοξενίας ανηλίκων στο Τέξας επισκιάστηκε από το ελαφρύ τζάκετ που φορούσε, στην πλάτη του οποίου ήταν γραμμένο, με μεγάλα λευκά γράμματα, το σύνθημα "Εμένα δεν με νοιάζει, εσένα;".

Ο ηθοποιός με μήνυμά του στο Twitter κάλεσε την Μελάνια Τραμπ "να βγει στο φως" συμμετέχοντας στο SNL μαζί του, ενώ εκείνος θα υποδύεται τον σύζυγό της, Ντόναλντ Τραμπ.

Μάλιστα μαζί με το tweet ανάρτησε και φωτογραφία του μαζί με τη Μελάνια Τραμπ από πάρτι μετά την απονομή των Χρυσών Σφαιρών, το 2007.

"Αγαπητή Μελάνια, ξέρουμε τι σκέφτεσαι. Πως αισθάνεσαι. Τρέμεις από την προσμονή. Σείεσαι από ένα παράξενο, πρωτόγνωρο θάρρος. Βγες στο φως. Θα σε καλωσορίσουμε ως ηρωίδα με τρόπους που ποτέ δεν έχεις φανταστεί. Και μετά κάνε μαζί μου το SNL Με εκτίμηση, Άλεκ" έγραψε.

Η εκπρόσωπός της Πρώτη Κυρίας των ΗΠΑ διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρχε κανένα "κρυφό μήνυμα" στο μπουφάν, όμως ο σύζυγός της, ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, υποστήριξε ότι η πρώτη κυρία ήθελε να καταγγείλει τις "ψευδείς ειδήσεις".

Η Στέφανι Γκρίσαμ τόνισε: "Είναι απλώς ένα μπουφάν (...) Μετά τη σημερινή σημαντική επίσκεψη στο Τέξας, ελπίζω ότι τα μέσα ενημέρωσης δεν θα επικεντρωθούν στην γκαρνταρόμπα της".

"Εμμονικός και ερωτευμένος"

Σε νέα δήλωσή της η εκπρόσωπος της Μελάνια Τραμπ σχολίασε την πρόσκληση του Μπόλντγουιν υποστηρίζοντας ότι ο ηθοποιός "μπορεί να είναι ερωτευμένος με την πρώτη κυρία των ΗΠΑ".

"Την ανέφερε ξανά; Συνήθιζα να λέω ότι χρησιμοποιούσε το όνομά της για δημοσιότητα, αλλά τώρα αρχίζω να πιστεύω ότι ο κ. Μπόλντγουιν μπορεί να είναι ερωτευμένος με την κ. Τραμπ και ότι αυτό φθάνει στα όρια της εμμονής" υπογράμμισε η Στέφανι Γκρίσαμ.

Ο Άλεκ Μπόλντγουιν πρόσφατα έριξε το γάντι για τις προεδρικές εκλογές του 2020 στον Τραμπ επιμένονταν ότι θα είναι νικητής.

"Θα τον κέρδιζα 1000%"

Σε συνέντευξη του ο Μπόλτουιν εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα νικούσε, αν έθετε υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές του 2020.

"Αν υπέβαλα υποψηφιότητα για πρόεδρος, θα κέρδιζα, με τα χέρια κάτω" δήλωσε ο ηθοποιός στην εκπομπή The Howard Stern Show του SiriusXM. "Θα ήταν η πιο αστεία, πιο συναρπαστική και πιο τρελή εκστρατεία" ανέφερε. "Θα κέρδιζα οπωσδήποτε. 1000% θα κέρδιζα" τόνισε.

"Αν είσαι η ελπίδα του Δημοκρατικού Κόμματος..." σχολίασε ο Χάουαρντ Στερν. "Δεν είμαι"τον διέκοψε ο ηθοποιός. Αναφέρομαι σε αυτό (την υποψηφιότητα) επειδή οι άνθρωποι πραγματικά δεν γνωρίζουν ποιος θα έρθει αντιμέτωπος με τον Τραμπ. Θέλω να πω, ελπίζω να έρθει κάποιος θαυμάσιος... Υπάρχουν τόσα πράγματα που πρέπει να κάνει αυτή η χώρα που είναι τόσο προφανή" είπε εκείνος.

"Το κλειδί για τη νίκη" δήλωσε ο ηθοποιός, "θα ήταν λιγότερη συζήτηση για τον Τραμπ και περισσότερη για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι Αμερικανοί ψηφοφόροι, όπως η σταθεροποίηση της οικονομίας, η προστασία του περιβάλλοντος και η διαγραφή των σπουδαστικών δανείων".

Ο Μπόλτουιν τόνισε ότι έχει και την κατάλληλη θέση για τον ραδιοφωνικό παραγωγό, Χάουαρντ Στερν.

"Θα σε όριζα υπεύθυνο για το Εθνικό Κληροδότημα για τις Τέχνες" είπε ο ηθοποιός.

Σχέση μίσους

Με ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό το 2015 απάντησε ο εκλεγμένος Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, στη σάτιρα την οποία δέχτηκε από τον ηθοποιό Άλεκ Μπόλντουιν, επειδή χρησιμοποιεί παρορμητικά το Twitter.

"Προσπαθώ να παρακολουθήσω το 'Saturday Night Live' - Δεν βλέπεται! Εντελώς μεροληπτικό, καθόλου αστείο και η ερμηνεία του Μπόλντουιν δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερη. Θλιβερό" έγραψε χαρακτηριστικά ο Τραμπ.

Στην εκπομπή ο Μπόλντουιν, φορώντας ξανθιά περούκα, μιμείται τον δισεκατομμυριούχο να αναπαράγει στο Twitter, την ώρα που συνεδριάζει με τους αξιωματούχους της εθνικής ασφάλειας, ένα μήνυμα που είχε αναρτήσει ένας μαθητής Λυκείου.

"Γράφει τόσα μηνύματα στο Twitter" εξηγεί η σύμβουλός του Κελιάν Κόνγουεϊ, την οποία ερμηνεύει η ηθοποιός Κέιτ Μακίνον, "για να αποσπάσει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης από τις συγκρούσεις συμφερόντων και τα τρομακτικά πρόσωπα που αποτελούν την κυβέρνησή του".

"Μα όχι" απαντά ο ψεύτικος Τραμπ. "Το κάνω γιατί έχω άρρωστο μυαλό".

Ο Μπόλντουιν, από την πλευρά του, απάντησε εξίσου μέσω twitter στην οργισμένη αντίδραση του Τραμπ αναρτώντας: "Δώστε στη δημοσιότητα τη φορολογική σας δήλωση και θα σταματήσω".

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος των ΗΠΑ αντιδρά μέσω του λογαριασμού του, τον οποίο παρακολουθούν 16,5 εκατομμύρια χρήστες, σ' αυτή τη σατιρική εκπομπή που μεταδίδεται στο πλαίσιο της δημοφιλέστατης τηλεοπτικής εκπομπής Saturday Night Live του τηλεοπτικού δικτύου NBC.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ