ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Επικίνδυνη για όλους: οι δαίμονες της Χίδερ Λοκλίαρ στην τραγική σαπουνόπερα της ζωής της

Επικίνδυνη για όλους: οι δαίμονες της Χίδερ Λοκλίαρ στην τραγική σαπουνόπερα της ζωής της
EPA/ARMANDO ARORIZO/ Φωτογραφία Αρχείου

Aπό αστέρι της τηλεόρασης και πρώην σύζυγος των σταρ της ροκ η Χίδερ Λοκλίαρ ζει την πιο σκοτεινή περίοδο μιας κάποτε πασπαλισμένης με γκλίτερ ζωής της. Η ηθοποιός που γνωρίσαμε από τη "Δυναστεία" και το "Melrose Place" συνελήφθη ξανά την Κυριακή για επίθεση σε αστυνομικό στο τελευταίο κεφάλαιο μιας ζωής γεμάτης από περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, αυτοκτονικούς ιδεασμούς, ουσίες, συλλήψεις και προσωπικούς δαίμονες που ή θα τους ξορκίσει ή θα την τσακίσουν ως τραγική ηρωίδα στη σαπουνόπερα της ζωής της.

Η Λοκλίαρ αναφέρει σε ρεπορτάζ του το TMZ βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών όταν άνθρωπος από το οικογενειακό της περιβάλλον κάλεσε την αστυνομία.

Η Λοκλίαρ βρισκόταν σε σύγχυση όταν ήρθε αντιμέτωπη με τις αρχές και επιτέθηκε στον αστυνομικό χτυπώντας τον στο πρόσωπο τον αστυνομικό.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και από εκεί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της.

Σύμφωνα με τον σερίφη, η Λοκλίαρ ήταν "εξαιρετικά μεθυσμένη και καθόλου συνεργάσιμη" γεγονός που οδήγησε τους αστυνομικούς να την συλλάβουν και να την μεταφέρουν στην φυλακή. Κατά την διάρκεια ιατρικής εξέτασης που έγινε στην φυλακή, η Λοκλίαρ κλώτσησε και πάλι έναν από τους γιατρούς στο στήθος.

Η Λοκλίαρ αφέθηκε ελεύθερη έχοντας καταβάλει εγγύηση 20.000 δολαρίων. Οι αμερικανικές αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες της Λοκλίαρ μετά τη σύλληψη της για ενδοοικογενειακή βία και επίθεση σε αστυνομικό.

"Κατόπιν έρευνας διαπιστώσαμε πως πριν την άφιξή μας είχε χτυπήσει τον σύντροφό της εντός του σπιτιού. Συνελήφθη με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας και για επίθεση σε έναν αστυνομικό" ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η πρωταγωνίστρια του Melrose Place καυγάδιζε έντονα με τον σύντροφό της Chris Heisser όταν ο αδελφός της αποφάσισε να παρέμβει καλώντας τις αρχές.

Αυτή δεν είναι η η πρώτη φορά που η Λοκλίαρ έχει απασχολήσει τις αρχές και τα media με τη δίνη της ζωής της.

Τα tabloid αναφέρουν ότι η Λοκλίαρ εδώ και πέντε χρόνια παλεύει με τους δαίμονες και τις καταχρήσεις της σε κέντρα αποτοξίνωσης.

Από τη Δυναστεία σε κλινικές αποτοξίνωσης

dynasty

Η Χίδερ Λοκλίαρ μας συστήθηκε το 1981 ως η Σάμι Τζο στη σαπουνόπερα "Δυναστεία". Στα 90ς η Λοκλίαρ κατάφερε πάλι να γίνει μια all-american beauty στην τηλεόραση υποδυόμενη την Αμάντα στο "Melrose Place".

Ζώντας κάτω από τον προβολέα και τις σκηνές της rock η Λοκλίαρ που ήταν παντρεμένη με τον ντράμερ των Motley Crue, Tόμι Λι (πρώην σύζυγος της Πάμελα Άντερσον) και τον κιθαρίστα των Bon Jovi, Ρίτσι Σαμπόρα άρχισε την "κάθοδο" στην κόλαση της λίγο μετά το δεύτερο διαζύγιο της το 2007.

Η Λοκλίαρ νοσηλεύθηκε για ένα μήνα σε ιδιωτική κλινική με κατάθλιψη και λίγο μετά συλλαμβάνεται στην πρώτη από τις περιπέτειες της με το νόμο που θα θα ακολουθήσουν.

Ένας ακόμη αποτυχημένος αρραβώνας με τον συμπρωταγωνιστή της στο Melrose Place, Τζάκ Βάγκνερ την κάνει βίαιη και του επιτίθεται πριν τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους.

Το 2008 είχε συλληφθεί κατηγορούμενη για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών και το 2012 είχε παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου μετά από περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας εις βάρος του τότε συντρόφου της Τζάκ Βάγκνερ.

Το 2008 η Λοκλίαρ προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Το ίδιο φέρεται να θέλησε και τώρα, στο τελευταίο από τα πολλά περιστατικά στον κατήφορο της ζωής της.

Τον Φεβρουάριο η ηθοποιός επιτέθηκε σε κατάσταση αμόκ ξανά σε αστυνομικούς, που έφτασαν στο σπίτι της, μετά από κλήση που έλαβαν.

Φήμες που θέλουν τη Λοκλίαρ να αποπειράθηκε να πνίξει τη μητέρα της προτού αυτοκτονήσει δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Η Λοκλίαρ έχει κληθεί να παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 23 Αυγούστου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ