ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Wonder Woman 2: η Τσίτα, τα 80s & όσα ξέρουμε για την επόμενη περιπέτεια της Αμαζόνας (pics)

Wonder Woman 2: η Τσίτα, τα 80s & όσα ξέρουμε για την επόμενη περιπέτεια της Αμαζόνας (pics)

Μετά τη θορυβώδη επιτυχία στα ταμεία της πρώτης περιπέτειας της Wonder Woman στην πρώτη αυστηρά γυναικεία υπόθεση στο σύμπαν των υπερηρώων το sequel έμοιαζε αδιαπραγμάτευτο.

Παίζοντας με το φανατικό κοινό της ηρωίδας η σκηνοθέτιδα της πρώτης αλλά και της δεύτερης ταινίας Πάτι Τζέκινς αποκαλύπτει μέσα από τα κοινωνικά της δίκτυα μικρά μυστικά για τη συνέχεια της κινηματογραφικής WW.

Η Τζέκινς από τη στιγμή που ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας "Wonder Woman 1984" έχει δημοσιεύσει διάφορες φωτογραφίες.

Πρώτα αποκάλυψε το ρόλο του Κρις Πάιν ως Στιβ Τρέβορ κάτι που εξέπληξε όσους είχαν παρακολουθήσει την πρώτη ταινία Wonder Woman λόγω της τύχης του χαρακτήρα.

Τώρα η σκηνοθέτιδα αποκαλύπτει τις προσθήκες που έχουν γίνει στο καστ των ηθοποιών μεταξύ των οποίων είναι η Κρίστεν Γουίνγκ ως Μπάρμπαρα Μινέρβα, την αρχαιολόγο που αλλάζει μορφή σε άνθρωπο-τσίτα.

cheet

Το άλλο νέο πρόσωπο είναι ο Νάρκος, ρόλος που δεν έχει προσδιοριστεί ακριβώς αλλά τον οποίο θα υποδυθεί ο Πέντρο Πασκάλ, γνωστός από την τηλεοπτική σειρά Game of Thrones.

Τέλος ρόλο στη συνέχεια της ταινίας φημολογείται ότι θα έχει και η Λίντα Κάρτερ, η οποία υπήρξε η τηλεοπτική ενσάρκωση της Wonder Woman.

Το σενάριο της ταινίας έχουν γράψει ο Τζέοφ Τζονς, ο Ντέιβιντ Κάλλαχαμ και η Πάτι Τζέκινς.

Η ταινία "Wonder Woman 1984" αποτελεί συνέχεια της επιτυχίας "Wonder Woman" του 2017, που κέρδισε 817 εκατομμύρια δολάρια στο box office, και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους την 1η Νοεμβρίου του 2019.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ